VPS og dedikerede servere (Mine servere) Hjælp

Nulstil din adgangskode

Hvis du har glemt din servers adgangskode, kan du nulstille den.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Adgang.
  5. Indtast og bekræft den adgangskode du ønsker at bruge og klik derefter på Gem

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.