Nulstil din FTP-adgangskode

Du kan nulstille eller ændre de legitimationsoplysninger, som du bruger til at logge ind på din hostingkonto via FTP, som giver dig mulighed for at uploade filer til din konto ved hjælp af en FTP-klient.

Sådan nulstilles eller ændres login på din hostingkonto

1. Log ind på Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Log ind på Gateway ved brug af dit GoDaddy-login.
  4. Under domænenavnet for den bruger, som du ønsker at ændre, klikker du på Indstillinger.
  5. Skriv en Ny cPanel adgangskode , og klik derefter på Skift adgangskode.

Du kan ikke ændre brugernavnet på den primære FTP-konto i cPanel.

Hvis du vil ændre adgangskoden for dine ikke-primære FTP-brugere, logger du ind på cPanel (flere oplysninger), og klikker derefter på FTP-konti.