Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Nulstil din WordPress -adgangskode

Du kan gendanne din WordPress -adgangskode fra login -skærmen. Hvis du kender e -mailadressen og dit brugernavn, kan du anmode om at få sendt en nulstillet e -mail.

1. Naviger til din WordPress -loginside.

Bemærk: https://example.com/wp-login.php

2. Klik på Mistet din adgangskode? link.
  3. Indtast dit brugernavn eller din e -mailadresse i feltet.
  4. Klik på Hent ny adgangskode .
  5. Kontrollér e -mailkontoen for e -mail til gendannelse af adgangskode.
  6. Åbn e -mailen, og klik på linket til gendannelse af adgangskode.
  7. Indtast din nye adgangskode, og klik på Nulstil adgangskode .

Du kan nu logge ind med din nye adgangskode.