Nulstil dit FTP-brugernavn og din adgangskode

Du kan nulstille eller ændre de legitimationsoplysninger, som du bruger til at logge ind på din hostingkonto via FTP, som giver dig mulighed for at uploade filer til din konto ved hjælp af en FTP-klient.

Sådan nulstilles eller ændres login på din hostingkonto

  1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på FTP-adgang.

    Hvis du ikke ser ikonet, klikker du på Vis mere i afsnittet for de ønskede domænenavn, og klikker derefter på FTP-adgang.

  5. I kolonnen Navn klikker du på den FTP-bruger, som du ønsker at ændre.
  6. Skriv de nye log ind-oplysninger, du ønsker at bruge, og klik derefter på OK.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Er der andet, vi kan gøre for at hjælpe dig?