Nulstil dit FTP-brugernavn og din adgangskode

Du kan nulstille eller ændre de legitimationsoplysninger, som du bruger til at logge ind på din hostingkonto via FTP, som giver dig mulighed for at uploade filer til din konto ved hjælp af en FTP-klient.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I sektionen Indstillinger klikker du på FTP-brugere
  5. Ud for den FTP-bruger, som du ønsker at ændre, vælger du enten Skift adgangskode eller Skift brugernavn i menuen Handlinger.
  6. Skriv de nye oplysninger, du ønsker at bruge, og klik derefter på Opdatér.