Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Nulstil dit FTP -brugernavn og din adgangskode til Plesk -hosting

Du kan nulstille eller ændre de legitimationsoplysninger, som du bruger til at logge ind på din hostingkonto via FTP, som giver dig mulighed for at uploade filer til din konto ved hjælp af en FTP-klient.

Sådan nulstilles eller ændres login på din hostingkonto

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Klik på FTP-adgang.

Bemærk: Hvis du ikke kan se ikonet, skal du klikke på Vis mere i sektionen for det domænenavn, du vil bruge, og klik derefter på FTP-adgang .

6. I kolonnen Navn klikker du på den FTP-bruger, som du ønsker at ændre.
  7. Skriv de nye log ind-oplysninger, du ønsker at bruge, og klik derefter på OK.