Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Nulstil en brugers adgangskode til e -mail

Lær hvordan du som Workspace -kontoadministrator kan nulstille brugeradgangskoder i Workspace Control Center (inklusive din egen).

Bemærk: Denne artikel er specifik for Workspace e -mail -adgangskoder.
Hjælp til Microsoft 365 -adgangskoder
Hjælp til cPanel -adgangskoder
Hjælp til din adgangskode til din GoDaddy -konto
Hvis du ikke er Workspace -kontoadministrator, skal du sende denne vejledning til kontoejeren, så de kan nulstille din adgangskode for dig.

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på udvidelsesikonet i rækken af den e -mailadresse, som du vil ændre.
    Klik på udvidelsesikonet
  3. Klik på Rediger for at åbne indstillingerne for Rediger konto .
    Klik på redigeringsindstillingen
  4. Indtast den nye adgangskode i felterne Skift adgangskode og i felterne Bekræft adgangskode.
    Indtast og bekræft ny adgangskode
  5. Klik på Gem . Du skal muligvis lukke siden Rediger konto . Du bør se bekræftelsesmeddelelser, da opdatering af adgangskode gælder for andre kontoområder, såsom kalender.

Bemærk: Det kan tage op til 30 minutter, før din nye adgangskode er klar. Efter 30 minutter skal din bruger prøve at logge ind på sin e -mail igen.