Nulstil min adgangskode

Du kan nulstille din FTP- eller panel-adgangskode i Gateway for følgende kontotyper:

• cPanel delt hosting
  • Parallels Plesk delt hosting

(Ikke dig?)

Nulstil FTP-/panel-adgangskode

1. I feltet for den konto, som du vil bruge, skal du klikke på Indstillinger.
  2. Klik på fanebladet Adgangskode.
  3. Udfyld felterne på skærmen og klik derefter på Skift adgangskode.

Næste trin

• Begynd at bruge din konto ved at klikke på Administrer i dets felt.

Andre kontotyper

Hvis du vil nulstille adgangskoden for andre kontotyper, kan du bruge følgende artikler: