Nulstil min hjemmeside

Når du sætter din hjemmeside op, spørger vi, hvad hjemmesiden handler om (kategorien), og hvilket navn du vil bruge til at generere designet. Hvis du på et tidspunkt vil starte forfra med et helt ny design, herunder en ny hjemmesidekategori, skal du nulstille din hjemmeside. Dette er ikke det samme som at "annullere udgivelsen" eller skjule hjemmesiden, hvilket ikke er muligt.

Advarsel: Ved nulstilling af din hjemmeside slettes alt indhold på hjemmesiden med undtagelse af billeder og butiksprodukter, som du har uploadet. I stedet for at nulstille din hjemmeside kan du overveje, om det bedre kan betale sig at bruge knappen Gendan i trin 5, der udskifter det aktuelle indhold med en tidligere version af hjemmesiden.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på panelet Indstillinger for hjemmeside.
    klik på panelet Indstillinger for hjemmeside
  4. Klik på Site-historik.
  5. Klik på Nulstil website.
    Klik på nulstil website
  6. Sidste chance for at fortryde. Hvis du er klar, skal du klikke på Ja, start forfra.
    Klik på Start forfra
  7. Indholdet fjernes øjeblikkeligt fra din hjemmeside, og de oprindelige opsætningsfelter vises. Indtast nye oplysninger for at sætte din hjemmeside op med et andet design.
    Indtast opsætningsoplysninger igen

Næste trin

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.