Nulstil mit Websites + Marketing -site

Når du nulstiller din hjemmeside, opretter vi automatisk en sikkerhedskopi af dit site inden nulstillingen, og giver dig derefter mulighed for at vælge et nyt sitedesign (tekst, tema, farver, skrifttype, sider, sektioner osv.). Hvis du ikke kan lide det nye design, kan du gendanne dit gamle design.

Selvom dit site har nyt indhold, sletter en nulstilling ikke noget, du administrerer fra dit Dashboard (billeder, video eller uploadede filer i dit Mediebibliotek, produkter i din butik, begivenheder eller aftaler, sociale medier osv.).

Hvis du nulstiller dit website, fordi du vil ændre virksomhedskategori eller billeder, kan du i stedet overveje at ændre dit website. Du kan ændre din websitekategori, vælge et nyt tema , tilføje eller fjerne sektioner og ændre billeder når som helst.

Men hvis du vil nulstille din hjemmeside og starte fornyet, findes indstillingen i indstillingerne for din hjemmesideprogram.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg Indstillinger og derefter Site -historik .
  5. Vælg Nulstil hjemmeside .
  6. Vælg Ja, start forfra .
  7. Følg de medfølgende prompter for at konfigurere dit site igen.