Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Nulstil min primære FTP -adgangskode i Linux -hosting

Din FTP -adgangskode (som også er din adgangskode til cPanel -login) lader dig uploade filer til din Linux -hostingkonto via en FTP -klient. Du kan også bruge denne adgangskode til at logge direkte på cPanel uden at gå igennem din hostingkonto.

Når du først konfigurerer cPanel, genererer det både et login -navn og denne adgangskode til dig. Hvis du har glemt din FTP -adgangskode eller ønsker at ændre den fra standard, skal du nulstille den her.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på Skift under Kontrolpanel under Indstillinger ved siden af din adgangskode .
    vælg ændre
  4. Indtast en ny adgangskode , bekræft den, og klik derefter på Skift adgangskode .

Relaterede trin

Næste trin

• Hvis du vil logge direkte på cPanel, skal du gå til http: // myDomainName /cpanel , hvor myDomainName er dit domæne og dets domænesuffiks, som coolexample.com . Du skal bruge dit cPanel -login og din nye adgangskode.
  • Du kan bruge en FTP -klient (f.eks. FileZilla) til at oprette forbindelse til din hostingkonto med dette brugernavn og denne adgangskode.