Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Nulstil permalinks i WordPress

Hvis dine WordPress -permalinks er brudte, eller dine sider viser en Side ikke fundet (404) -fejl, kan du bruge trinnene nedenfor til at nulstille permalinks i WordPress.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, inden du udfører fejlfinding.
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Indstillinger > Permalinks.
  4. Skift permalinkstrukturen til Almindelig .
  5. Klik på Gem ændringer.
  6. URL -adressen på dit websites sider skal vise de permalink -indstillinger, du har valgt.