Nyheder i Hjemmesider + Markedsføring?

Vi er glade for at blive ved med at blive bedre hele tiden. Tjek ind her eller i gruppen en gang om måneden eller deromkring for at lære alle de nyeste funktioner i de sidste par måneder.

Website Editor

Tilføj en sektion med jobopslag (juni 2021) Uanset om du leder efter langvarig, midlertidig eller sæsonbestemt hjælp, har vi dækket dig. Det nye afsnit om jobopslag giver dig mulighed for at modtage CV'er fra potentielle medarbejdere. Når du er i din hjemmesideprogram, skal du tilføje et afsnit og kigge efter jobopslag under Generelt.
Skærmbillede af afsnittet med nye jobannoncer

Tilføj et afsnit med ofte stillede spørgsmål (juni 2021) Folk er nysgerrige. De har spørgsmål ... og du har svar. I din hjemmesideprogram skal du tilføje et afsnit og se efter Ofte stillede spørgsmål under Generelt. Når du tilføjer spørgsmål, bliver de udvidet. Vælg Forhåndsvisning for at se, hvordan resultatet vil se ud for dine besøgende. Glem ikke at offentliggøre dine ændringer, når du er færdig!
Skærmbillede af det nye afsnit om ofte stillede spørgsmål

Link billedgalleribilleder (maj 2021) Billedgallerier giver dit website meget liv og interesse. Tilføjelse af links til dine billeder gør dem meget mere nyttige. Tilføj eller rediger et afsnit i billedgalleriet . Sørg for, at du vælger et af de ikke-diasshow-layout. Vælg et galleribillede, og rul derefter til bunden af redigeringsafsnittet, og slå knappen Tilføj link til. Som alle andre links kan du linke til en side og sektion på dit site, en webadresse, et telefonnummer eller en e -mail.
Sådan linkes et billedgalleribillede

Tilføj sideskabeloner (april 2021) Nogle gange er det meget nemmere at redigere eksisterende indhold end at starte med en tom side. Prøv at tilføje en ny side til dit site , og vælg fra en tom side, Om -side, Kontaktside, fotogalleriside eller en liste -side (fantastisk til fotos, menuer eller begivenheder).
Når du tilføjer en ny side, kan du vælge mellem nogle få sideskabeloner

Tilføj et nyt afsnit til nedtællingstimer (marts 2021) Vi har oprettet nogle nye sektioner baseret på kundefeedback i denne måned (og de næste par måneder). Først og fremmest: en indstilling til nedtællingstimer. Denne funktion er en sjov måde at tilføje en visuelt tiltalende nedtællingstimer på nye produkter, salg, begivenheder osv. I dit hjemmesideprogram skal du tilføje et afsnit og se efter afsnittet om nedtællingstimer under Generelt.
Skærmbillede af det nye nedtællingsur

Gå til øverst på siden

Billeder og video

Over er nu GoDaddy Studio (juli 2021) Det er officielt! Over er nu GoDaddy Studio . Du får stadig den samme evne til nemt at skabe professionelt udseende indhold uden behov for designfærdigheder. Der er ingen ændringer, hvis du allerede bruger Over -appen eller opretter sociale medier eller hjemmesidebilleder ved hjælp af Content Creator i Digital Marketing Suite eller Website Builder. Hvis du endnu ikke bruger appen, skal du kigge efter GoDaddy Studio i din mobil -appbutik.
Skærmbillede af, hvad du kan gøre med Content Creator drevet af Over, nu GoDaddy GoDaddy Studio, til inspiration

Rediger dine billeder, mens du arbejder på dit website (juni 2021) Når du arbejder på dit website, er du i din rille. Det er ubelejligt at skulle skifte fra editor til dashboard, hver gang du redigerer et billede. Så vi har muligheden for at redigere til dig. Nu, når du arbejder med billeder , skal du vælge Rediger for at åbne Content Creator og få dit billede til at se fantastisk ud.
Sådan redigeres dit billede i editoren

Opret dine egne tilpassede videoer (juni 2021) Opret en video, der starter helt fra bunden eller med en skabelon. Åbn din hjemmesideditor, og tilføj eller vælg et afsnit, der bruger video, såsom indhold, introduktion, om eller endda dit sidehovedafsnit. Du skal muligvis først uploade, vælge eller oprette en video . Vælg Skift video for at komme til skærmen Vælg en video. Opret din egen video fra billeder, tilføj ord til en eksisterende video og mere.
Hvordan skærmen ser ud for at begynde at oprette en ny video

Ændr dit billedes form (Marts 2021) Du har nu valgmuligheder, når som helst du tilføjer eller udskifter et billede eller redigerer et billede i et afsnit (undtagen et fotogallerisektion). Se efter figurerne over dit billede, når du redigerer eller ændrer dit billede. Gør dit billede vandret (liggende), lodret (stående) eller en cirkel.
Hvor finder du, hvordan du ændrer et billedes form

Bedre dine kunder bedre med forskellige arkivbilleder (marts 2021 og november 2020) Vælg mellem 900+ nye forskellige billeder, der repræsenterer mennesker fra alle baggrunde, aldre, evner og meget mere. Hver gang du er i din website -editor og redigerer et billede , skal du vælge Skift billede . Brug søgefeltet til at lede efter arkivbilleder, og du kan se mere repræsentation i dine søgeresultater. Eller søg på ordet TONL for at se hele samlingen
Et udsnit af de nye forskellige arkivbilleder

Rediger billeder i dit mediebibliotek (februar 2021) Tilføj nemt overlejringer, tekst, former og mere til dine billeder direkte i dit mediebibliotek. Vælg Mine fotos på dit Dashboard. Hold musen over et hvilket som helst billede (dit billede eller et arkivbillede), og vælg Rediger ikonet for blyant. Derefter kan du redigere dine fotos direkte i Content Creator (ligesom når du opretter et billede til sociale medier eller et website).
Hvordan det ser ud at redigere et billede fra dit Mediebibliotek

Gå til øverst på siden

Social markedsføring

Se forbedrede rapporter for digitale Facebook -annoncer (juli 2021) Du kunne tidligere kun se grundlæggende oplysninger om dine Facebook -annoncer. Vi arbejder konstant på at gøre tingene bedre og har tilføjet flere analyser om hver annonce, du placerer. Prøv at oprette en Facebook -annonce , og gå derefter til Marketing > Socialt i dit Dashboard.
Et eksempel på de forbedrede metrics for Facebook -annoncer

Kunder kan købe dine produkter direkte på Facebook eller Instagram (juli 2021) Tidligere i år fik du muligheden for at forbinde din onlinebutik direkte med Facebook og Instagram. Når du oprettede Facebook, der kan købes eller Instagram -indlæg, der kan handles , måtte personer, der klikkede på dine indlæg, komme til dit website for at gennemføre transaktionen. Nu kan folk, der klikker på dine indlæg, der kan købes, købe dine produkter uden nogensinde at forlade Facebook eller Instagram. Så let! Vil du vide mere? Se vores blogindlæg om salg gennem Facebook og Instagram .
Eksempel på et Facebook -indlæg, der kan købes, og som giver kunder mulighed for at tjekke ud uden at forlade Facebook

Opret en annonce på Facebook eller Instagram (juni 2021) Facebook -annoncer giver dig mulighed for at fortælle folk om din virksomhed eller produkter målrettet efter alder, køn og placering. Konfigurer din egen Facebook -annonce fra Dashboard under Marketing > Digitale annoncer til Website Builder, eller bare digitale annoncer, hvis du har digital marketingpakke.
Hvordan Facebook -annoncer ser ud som inspiration til at skabe dine egne

Ansæt os til at oprette din næste Facebook- eller Instagram-annonce eller dit boostede opslag (juni 2021) Det er et fuldtidsjob at administrere din onlinetilstedeværelse. Ikke alene kan du have socialt arbejde uden stress, men når du ansætter GoDaddy -eksperter til at administrere dine sociale medier, hjælper det dig med at gøre interaktioner til livslang kunder. Og vi har et nyt, forbedret layout til at se, hvordan din annonce eller dit boostede indlæg klarer sig. Besøg os i dag for at bede om et opkald eller ringe op til en gratis konsultation.
Et billede af en mand, der smugler en hund med en telefon, og som viser sin virksomheds Insta -feed, skabt af GoDaddy, der giver ham mere tid.

Del dine produkter, begivenheder og aftaler direkte på sociale medier (juni og februar 2021) Du har en ny måde at oprette et indlæg på sociale medier, der fremhæver dine produkter og tjenester - direkte fra din butik! Fra dit Dashboard skal du gå til Butik > Produkter eller aftaler > Tjenester . Find et produkt eller en tjenesteydelse, du vil dele, og brug dereftertre vandrette prikker -ikon menu til deling på Socialt : Facebook, Instagram, Twitter og Google My Business. Fortsæt med at oprette dit indlæg med tekst og billeder, og udgiv eller planlæg senere.
Hvor du kan finde knappen Del på socialt i menuen Produkter i din webshop

Boost Facebook -indlæg (april 2021) Når du opretter et Facebook -indlæg , skal du have så mange som muligt til at se dit indlæg. Nu kan du sætte reklamedollarer bag dit indlæg for at få en bredere rækkevidde til din målgruppe. Forøg dit indlæg, når du udgiver et indlæg på sociale medier . Eller hvis du allerede har udgivet et indlæg, skal du gå til Marketing > Socialt i dit dashboard, og vælg Boost ud for det indlæg, du vil have delt endnu mere.
Hvad du ser, når du udgiver et indlæg på sociale medier, der opmuntrer dig til at styrke dit indlæg

Indlæg direkte på Instagram! (Marts 2021) Når du opretter et indlæg , er Instagram nu en mulighed for at poste foruden Facebook og Twitter. Vi er så spændte, og vi håber også du er.
Et skærmbillede af komponisten på de sociale medier med Instagram som en ny mulighed

Gå til øverst på siden

E-mailmarkedsføring

Design dit næste nyhedsbrev om e -mailmarkedsføring (juli 2021) Din e -mail til markedsføring har et nyt look. Fra dit Dashboard skal du gå til Marketing > E -mailmarkedsføring, og vælg Opret en ny e -mail . Det fungerer også, hvis du vælger personer på listen Abonnenter og derefter vælger Send kampagne . Opret og send marketing -e -mails for at fortælle dine abonnenter, hvad der sker i din virksomhed.
På din hjemmeside for e -mailmarkedsføring skal du vælge Opret en ny e -mail

Gå til øverst på siden

Aftaler

Forbind igen med Facebook -reservation (juni 2021) Website Builder E -handel har modtaget opgraderinger til forbindelsen med Facebook -reservation. Hvis dine kunder kan bestille online -aftaler fra Facebook og Instagram , skal du sørge for at gå til Indstillinger > Facebook -reservation for at oprette forbindelse igen .
Placering af Indstillinger > Facebook -reservation, så du kan oprette forbindelse igen og give kunder mulighed for at bestille aftaler på Facebook og Instagram

Tilføj flere aftaler i indkøbsvognen (Maj 2021) Dine kunder kan nu bestille flere tjenester på et enkelt køb. Tidligere kunne kunderne kun bestille en aftale ad gangen. Med nylige indkøbsvogn -opgraderinger kan din kunde imidlertid bestille flere typer aftaler eller flere aftaler i samme serie.

Hvis du ikke ser muligheden for at tilføje flere aftaler på dit live -site, skal du udgive dit site igen for at gøre denne funktion live. Sørg for, at du har en have en sektion med online -aftaler på dit site.
Et skærmbillede af en kunde, der tjekker ud af et site med to aftaler

Del dine produkter, begivenheder og aftaler direkte på sociale medier (juni og februar 2021) Du har en ny måde at oprette et indlæg på sociale medier, der fremhæver dine produkter og tjenester - direkte fra din butik! Fra dit Dashboard skal du gå til Butik > Produkter eller aftaler > Tjenester . Find et produkt eller en tjenesteydelse, du vil dele, og brug dereftertre vandrette prikker -ikon menu til deling på Socialt : Facebook, Instagram, Twitter og Google My Business. Fortsæt med at oprette dit indlæg med tekst og billeder, og udgiv eller planlæg senere.
Hvor du kan finde knappen Del på socialt i menuen Produkter i din webshop

Gå til øverst på siden

Webshop og Marketplaces

Tilknyt din butik til Google Shopping Actions (juli 2021) En anden fantastisk måde at få din butik foran potentielt millioner af mennesker på er at knytte den til Google Shopping . Fra dit Dashboard skal du gå til Butik > Marketplaces og vælg Google Channel . Få mere at vide om Google Channel og Google Smart Campaigns .
Et skærmbillede af marketingskærmen, der viser fordelene og letheden ved at oprette forbindelse til Google Shopping

Kunder kan købe dine produkter direkte på Facebook eller Instagram (juli 2021) Tidligere i år fik du muligheden for at forbinde din onlinebutik direkte med Facebook og Instagram. Når du oprettede Facebook, der kan købes eller Instagram -indlæg, der kan handles , måtte personer, der klikkede på dine indlæg, komme til dit website for at gennemføre transaktionen. Nu kan folk, der klikker på dine indlæg, der kan købes, købe dine produkter uden nogensinde at forlade Facebook eller Instagram. Så let! Vil du vide mere? Se vores blogindlæg om salg gennem Facebook og Instagram .
Eksempel på et Facebook -indlæg, der kan købes, og som giver kunder mulighed for at tjekke ud uden at forlade Facebook

Konfigurer Marketplaces i Australien og Storbritannien (juni 2021) Marketplaces er stedet for butiksejere til at angive produkter én gang og sælge overalt. Butiksejere i Australien og Storbritannien har nu adgang til eBay. Prøv at forbinde din butik med Marketplaces .
Skærmbillede af Marketplaces i Australien (men fungerer også for Storbritannien) med eBay. Amazon kommer snart.

Del dine produkter, begivenheder og aftaler direkte på sociale medier (juni og februar 2021) Du har en ny måde at oprette et indlæg på sociale medier, der fremhæver dine produkter og tjenester - direkte fra din butik! Fra dit Dashboard skal du gå til Butik > Produkter eller aftaler > Tjenester . Find et produkt eller en tjenesteydelse, du vil dele, og brug dereftertre vandrette prikker -ikon menu til deling på Socialt : Facebook, Instagram, Twitter og Google My Business. Fortsæt med at oprette dit indlæg med tekst og billeder, og udgiv eller planlæg senere.
Hvor du kan finde knappen Del på socialt i menuen Produkter i din webshop

Accepter penge via BETALINGER (juni 2021) Vi har en ny måde, hvorpå du kan indsamle betalinger fra dine kunder. Ligesom PayPal, Square og Stripe har GoDaddy Payments konkurrencedygtige procentdele. Bedst af alt er, at den er helt integreret med resten af din webshop. Kortlæsere og terminaler kommer senere på året. Få mere at vide for at komme i gang .
Et screenshot af marketing -siden, der viser GoDaddy -betalinger

Prøv det nye karrusellayout i afsnittet Interessante produkter (maj 2021) Når du først har føjet produkter til kategorien Interessante produkter i din butik, kan du tilføje et afsnit om Interessante produkter . Eller måske vil du redigere en eksisterende sektion med Interessante produkter . Udover de klassiske og Spotlight -layouts kan du også prøve Carousel -layoutet.
Et skærmbillede af afsnittet om nye produkter med karrusel

Sendes med Correios i Brasilien (april 2021) Correios er det nationale postcenter for Brasilien, så vi er glade for at kunne lancere fragtintegration for brasilianske onlinebutikker. Fra dit Dashboard skal du gå til Indstillinger, og under Webshop skal du vælge Fragt . Hvis din leveringsadresse er i Brasilien, kan du tilføje Correios som en af dine transportørberegnede leveringsmetoder .
Et skærmbillede, hvor du kan tilføje Correios til brasilianske kunder

Vis produkter på Marketplaces i Canada (april 2021) Marketplaces forbinder din webshop med salgssider , så du administrerer alle dine produkter, beskrivelser og priser fra ét centralt knudepunkt. Kun tilgængelig i USA indtil videre og vi er glade for at udvide adgangen til Amazon og Ebay til Canada. Kun tilgængelig for websites med e -handelsplanen ( sammenlign abonnementer og priser ).
Et skærmbillede af de nye Marketplaces i Canada, der viser Amazon og Ebay

Skift betalings- og opfyldelsesstatus separat (marts 2021) En kunde placerer normalt en ordre og betaler for den, og derefter bliver ordren opfyldt i den rækkefølge. Men livet er rodet og fungerer ikke altid som det skal. Nu kan du ændre opfyldelsesstatus adskilt fra betalingsstatus, hvilket afspejler den måde, livet lever på i din butik.
Et skærmbillede af en ordre, der viser de nye separate betalingsknapper.

Administrer dine ordrer bedre på mobil (marts 2021) Åbn dit site i GoDaddy -appen på iPhone eller Android. Brug de fire firkanter til at åbne din Butik . Afsnittet Ordrer har et helt nyt udseende specifikt til mobil, hvilket gør dine ordrer nemmere at se og administrere.
En mobilskærm, der viser den nye webshopordreside

Tilføj en Etiket, som er udsolgt (februar 2021) Som svar på din feedback og forslag har vi tilføjet etiketten "Ikke på lager" til din butik i Produktgalleriet (hvor kunderne ser alle dine produkter) udover det enkelte produkt niveau. Nu ved dine kunder, inden de klikker, om en vare er tilgængelig eller ej - hvilket hjælper dem med at stole mere på dig som sælger. Kontrol Ikke på lager og Backorder -etiketter i Lagerbeholdning & Fanebladet Indstillinger, når du redigerer eller tilføjer et fysisk produkt .
Hvordan etiketten Udsolgt ser ud i en eksemplar af en webshop

Gå til øverst på siden

Flere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, er vi her for dig med masser af ressourcer:

Hvis du ikke allerede har en konto hos Hjemmesider + Markedsføring, kan du starte gratis i dag . Brug for hjælp til sociale medier og i USA? GoDaddy Social -teamet kan også hjælpe med det!

Frem for alt har du tillid til dig selv. Vi har tillid til dig.