Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Objektcachelagring på Managed WordPress

Objektcachelagring er en form for cachelagring på serversiden, der gemmer databaseforespørgsler for at reducere den tid, det tager et site at levere data. Med objektcachelagring trækkes dataene fra cachen uden at skulle forespørge direkte til databasen. Objektcachelagring kan også medvirke til at reducere sandsynligheden for, at dit site overskrider serverbegrænsningerne for PHP -eksekveringstid.

Hvis du oplever mærkelig opførsel på dit website imellem sideindlæsninger, kan cachelagring af objekter muligvis påvirke, hvordan siderne genereres. I dette tilfælde kan du prøve at tømme cachen og teste dit site igen.

Hvordan tømmer jeg objektcache?

Din Managed WordPress -plan styrer automatisk den maksimale levetid (MaxTTL) for dit objekt cachelagring, men der er tidspunkter, hvor du måske skal skylle det manuelt. Når du har tømt objektets cache, skal du teste dit site igen.

1. Log på WordPress.
  2. Øverst på WordPress -dashboardet skal du vælge Administreret WordPress og derefter Tøm cache .
    vælg managed wordpress og skyl derefter cache

Du bør teste dit website for at bekræfte, at problemet er løst.

Hvordan kan jeg se, hvad der bliver cachelagret?

Hvis du troiubleshooter problemer på dit WordPress -site, kan du generere en liste over forespørgsler, i grupper, som bliver cachelagret.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre under Indstillinger skal du vælge Objektcache .
  3. Vælg Værktøjer fra den øverste menu.
  4. Under Grupper skal du vælge Scan grupper .

Hvad hvis jeg har brug for flere oplysninger til fejlfinding?

Hvis du vil se mere detaljerede oplysninger om cachelagring af dit objekt, skal du bruge et plugin, der giver dig mulighed for at se, hvordan databaseforespørgsler påvirker dit websites sideindlæsning. Der er mange tredjeparts-plugins til rådighed, som kan få disse oplysninger. Vi anbefaler Plugin- forespørgselsovervågning eller en med tilsvarende funktioner.

Hvordan deaktiverer jeg objektcache?

Du kan deaktivere cachelagringen af objekter for dit WordPress-site ved at tilføje en kodelinje til din wp-config.php-fil.

Bemærk: Disse trin beskriver, hvordan du gør denne opgave gennem Filhåndtering i din Managed WordPress -plan. Hvis du foretrækker at få adgang til filen wp-config.php med en FTP-klient , skal du sørge for at uploade filen igen efter ændringer.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter, ved siden af Administreret WordPress, vælger du Administrer alle.
  3. For det website, du vil have adgang til filer til, skal du vælge Værktøjer framenuikon menuen.
  4. I højre side ved siden af Filbrowser vælger du Åbn.
  5. Findwp-config.php fil, og vælg den.
  6. Vælg Vis i den øverste menu, og vælg derefter Rediger for at åbne editoren.
  7. Indsæt følgende linje kode for at deaktivere din objektcache:
    define ('MWP_OBJECT_CACHE_DISABLED', true);
    Advarsel: Denne kodelinje skal indsættes over linjen:
    /* Det er alt, stop med at redigere! God udgivelse. */
    Eksempel:
    definere objektcache i wp-config.php
  8. Vælg Gem.

Du kan genaktivere objektcachelagring ved at fjerne den linje, der blev tilføjet i ovenstående trin, og gemme ændringerne.