Administreret WordPress Hjælp

Tøm din cache

Din Managed WordPress-plan har cachefunktioner, der omfatter CDN (Content Delivery Network) og cachelagring af objekter, der forbedrer indlæsningstiderne. Det kan være nødvendigt at tømme cachen, hvis du for nylig har gjort følgende:

• foretaget ændringer af din hjemmeside, men ikke kan se disse ændringer på internettet
  • manuelt har migreret din hjemmeside i stedet for at bruge det indbyggede migreringsværktøj
  • foretaget manuelle ændringer af dine database- eller WordPress-sitefiler uden for administratorens kontrolfunktioner f.eks. med FTP-app eller gennem phpMyAdmin

Der er to forskellige metoder til at tømme cachen i dit Managed WordPress-abonnement. Vælg den, der svarer til din situation.

Fra dit WordPress Dashboard

Hvis du har adgang til dit WordPress Dashboard, skal du følge denne vejledning for at tømme din cache.

1. Log på WordPress.
  2. Vælg Managed WordPress og derefter Tøm cache øverst på dit WordPress Dashboard.
    vælg Administreret WordPress og derefter Tøm cache

Din cache er blevet tømt!

Bemærk: Hvis du ikke får vist Tøm cache på dit WordPress Dashboard, kan det plugin, det benytter, være blevet fjernet. Kontakt kundesupport.

Fra dit GoDaddy Hosting Dashboard

Hvis du ikke har adgang til dit WordPress Dashboard, skal du følge denne vejledning for at tømme din cache.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Managed WordPress skal du klikke på Administrer alle.
  3. Vælg Indstillinger i menuikon-menuen
    for den hjemmeside, som du vil tømme cachen for.
    vælg indstillinger
  4. På siden Indstillinger i afsnittet Værktøjer skal du vælge Tøm nu ud for Tøm cache.
    vælg tøm cache

Din cache er blevet tømt!