Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Office 365 Oprettelse af DNS-fortegnelser med et domæne hos HostGator

Tillykke med dit seneste køb af det bedste produktivitetsredskab der findes — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Eftersom du hoster dit domænenavn hos HostGator™, har vi oprettet en simpel trinvis proces, som du kan følge til at få din e-mail op og køre.

Men lad os først og fremmest få dig ind på dit domænes DNS, så du kan opdatere dine DNS-fortegnelser.

I starten kan det tage 24-36 timer for din DNS at opdatere.

Sådan indtaster du dine DNS-indstillinger

1. Log ind på din HostGator-hostingkonto.
  2. Oprettelse af dine TXT-fortegnelser:
    • Klik på Avanceret redigering af DNS-zone i afsnittet Domæner.
    • I afsnittet Tilføj en fortegnelse indtaster du de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • Klik på Tilføj fortegnelse.
  3. Oprettelse af dine CNAME-fortegnelser:
    • Klik på Avanceret redigering af DNS-zone i afsnittet Domæner.
    • I afsnittet Tilføj en fortegnelse indtaster du de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • Klik på Tilføj fortegnelse.
  4. Oprettelse af dine MX-fortegnelser:
    • Klik på MX-fortegnelse i afsnittet Mail.
    • I afsnittet Tilføj en fortegnelse indtaster du de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • Klik på Tilføj en fortegnelse.

Du vil ikke kunne indtaste dine SRV-fortegnelser hos HostGator, hvilket betyder, at du ikke kan få adgang til Skype for Business på din enhed. Men du kan stadig få adgang til Skype for Business med OWA.

Sådan får du GoDaddy til at kontrollere dine DNS-indstillinger

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Klik på Jeg opdaterede disse indstillinger. Kontrollér venligst!