Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Office 365 Oprettelse af DNS-fortegnelser med et domæne i en anden GoDaddy-konto

Tillykke med dit seneste køb af det bedste produktivitetsredskab der findes — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Eftersom du hoster dit domænenavn i en anden konto hos GoDaddy™, har vi oprettet en simpel trinvis proces, som du kan følge til at få din e-mail op og køre.

Men lad os først og fremmest få dig ind på dit domænes DNS, så du kan opdatere dine DNS-fortegnelser.

Hvis du administrerer din DNS med en tredjepartsudbyder, skal du administrere dine opdateringer der. I starten kan det tage 24-36 timer for din DNS at opdatere.

Sådan indtaster du dine DNS-indstillinger

1. Log ind på dit domænes Kontoadministration.
  2. Klik på Domæner.
  3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  4. Vælg fanen DNS-zonefil, klik derefter på Tilføj fortegnelse, og indtast derefter følgende fortegnelser:
    • TXT-fortegnelse — Vælg TXT (Tekst), indtast de oplysninger, som vi e-mailede til dig, klik på Gem, og derefter på Gem ændringer.
    • CNAME — Vælg CNAME (Alias), indtast de oplysninger, som vi e-mailede til dig, klik på Gem, og derefter på Gem ændringer.
    • MX-fortegnelser — Vælg MX (Mail Exchanger), indtast de oplysninger, som vi e-mailede til dig, klik på Gem, og derefter på Gem ændringer.
    • SRV-fortegnelser — Vælg SRV (Service), indtast de oplysninger, som vi e-mailede til dig, klik på Gem, og derefter på Gem ændringer.

Sådan får du GoDaddy til at kontrollere dine DNS-indstillinger

1. Log ind på din Office 365 fra GoDaddys Kontoadministration.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Klik på Jeg opdaterede disse indstillinger. Kontrollér venligst!

Så er du parat! Nu behøver du kun at klikke på Tjek e-mail nu for at begynde at bruge din nyeste produktivitets-bedste-ven-for-evigt.