Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Office 365 Oprettelse af TXT-fortegnelser med et domænenavn i en anden GoDaddy-konto

Tillykke med dit seneste køb af det bedste produktivitetsredskab der findes — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Eftersom du hoster dit domænenavn i en anden konto hos GoDaddy, har vi oprettet en simpel trinvis proces, som du kan følge til at få din e-mail op og køre.

Men lad os først og fremmest få dig ind på dit domænes DNS, så du kan opdatere indstillingerne for dine TXT-fortegnelser.

Hvis du administrerer din DNS med en tredjepartsudbyder, skal du administrere dine opdateringer der. I starten kan det tage 24-36 timer for din DNS at opdatere.

Sådan indtastes en TXT-fortegnelse

1. Log ind på dit domænes Kontoadministration.
  2. Klik på Domæner.
  3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  4. Vælg fanen DNS-zonefil og klik derefter på Tilføj fortegnelse.
  5. Fra listen Fortegnelsestype vælger du TXT (Tekst). Indtast følgende indstillinger:
    • Host@
    • TXT-værdiIndtast den TXT-værdi, som vi e-mailede til dig.
    • TTL1 time
  6. Klik på Gem og klik derefter på Gem ændringer.

Sådan får du GoDaddy til at kontrollere dine TXT-fortegnelser

1. Log ind på din Office 365 fra GoDaddys Kontoadministration.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Vælg om muligt GoDaddy som din navneserverudbyder, og klik derefter på Jeg indstillede mine TXT-fortegnelser. Kontrollér venligst!

Nu da vi har bekræftet dit domænenavn, er du nødt til at angive nogle DNS-fortegnelser, så vi kan sende din e-mail til det rette sted.

Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du opretter disse fortegnelser i Office 365 Oprettelse af DNS-fortegnelser med et domæne i en anden GoDaddy-konto.