Hvad er CashParking?

CashParking® er en tjeneste, som lader dig tjene penge på dine parkerede domænenavne. Hvis du knytter dine domæner til din CashParking®-konto, placerer vores reklamepartner kontekstrelevante reklamer på din side.

Hver gang en besøgende klikker på en vist annonce, får du en andel af den genererede klik-indtægt baseret på din CashParking-plan (60-80% af den genererede omsætning). Det beløb, du modtager, og den pris, du betaler for CashParking® -tjenesten, afhænger af den plan, du vælger.

Vælg et spørgsmål for at se dets svar:

Hvordan genereres indtægter?

Gennem vores reklamepartnere placerer vi kontekstrelevante reklamer på dine parkerede CashParking® -domænenavne. Hver gang en besøgende klikker på en af de annoncer, der vises på siden, betaler vores reklamepartnere et bestemt beløb. Denne omsætning fordeles mellem tjenesteudbyderen og domæneejeren i overensstemmelse med den gældende indtægtsdelingsplan. For eksempel modtager CashParking® -kunder, som tilmelder sig 80% indtægtsandel Premium -planen, 80% af den genererede omsætning, mens de resterende 20% går til serviceudbyderen.

Den faktiske omsætning, der genereres, når en besøgende klikker på en annonce, varierer og bestemmes af den specifikke annonce, som den besøgende klikkede på. En række faktorer definerer, hvilke annoncer der vises på din side, herunder kvaliteten af dit domæne og mængden og arten af trafik, som din side modtager.

Bemærk: CashParking® -indtægter rapporteres med en forsinkelse på op til 48 timer. Denne forsinkelse sikrer, at den omsætning, der vises på din CashParking® -konto, viser din faktiske indtjening i stedet for et generisk overslag.

Gå til øverst på siden

Hvordan får jeg betaling for min CashParking® -provision?

Du har flere muligheder for betalingsmetoder. Du kan vælge at acceptere ACH, eCheck, PayPal eller Wire Transfer (nationalt eller internationalt i USD) fra SmartName. Hver betalingsmetode har et minimumsgebyr for indtjening og tilhørende betalingsgebyr. Se vores retningslinjer for betalingsmodtagerkontoen for mere detaljerede oplysninger.

BetalingsmetodeMinimum indtjeningBetalingsgebyr*
ACHUSD $ 10,00USD $ 0,90
eCheckUSD $ 25,00USD $ 5,00
PayPalUSD $ 25,00USD $ 0,10
Bankoverførsel (international)USD $ 25,00USD $ 26,00
Bankoverførsel (indenlandsk)USD $ 25,00USD $ 15,00

*Gebyrer kan variere for internationale betalinger efter land og betalingsmetode. Alle internationale betalinger er underlagt en valutakurs på 3%.

Gå til øverst på siden

Hvad er kliksvindel?

Kliksvindel er et almindeligt problem i internetbaserede pay-per-click-reklameprogrammer. Det handler om at klikke på onlineannoncer med det formål at generere et svigagtigt eller ugyldigt gebyr pr. Klik, der øger hjemmesidens fortjeneste. Ugyldige klik kan genereres ved manuel handling eller via automatiserede værktøjer, der efterligner manuel handling.

Vi overvåger al CashParking-relateret trafik for kliksvindel og træffer passende handlinger. Hvis det viser sig, at klik er ugyldige eller svigagtige, vil vi træffe foranstaltninger indtil og med at suspendere eller opsige en CashParking® -konto.

Gå til øverst på siden

Kan jeg føje et domænenavn, der er registreret et andet sted, til CashParking®?

Absolut! Du kan føje ethvert registreret domæne til din CashParking® -konto. Hvis du tilføjer domæner, der ikke er registreret hos GoDaddy, skal du ændre navneserverne på dit domæne gennem din nuværende registrator til CashParking® -navneserverne:

• ns01.cashparking.com
  • ns02.cashparking.com

Gå til øverst på siden

Hvor mange domæner kan jeg knytte til en CashParking® -konto?

Du kan knytte et ubegrænset antal domænenavne til din CashParking® -konto, og du kan tilføje op til 500 domæner ad gangen. Fordi du kan knytte et ubegrænset antal domæner til en CashParking® -konto og nemt spore og administrere dem alle gennem den samme konto, behøver du kun én CashParking® -konto.

Gå til øverst på siden

Hvad er CashParking® -domænestatus, og hvad betyder de?

Du kan muligvis støde på følgende domænestatusser angivet i dit CashParking® -kontrolpanel:

• Afventer : Domænet er blevet indsendt og er i øjeblikket i færd med at blive løst til CashParking® -navneservere.
  • Afventende gennemgang : Domænet er blevet indsendt og gennemgås i øjeblikket for at være berettiget til CashParking®. Dit domæne skal behandles inden for 72 timer.
  • Aktiv : CashParking® er aktiv for det pågældende domæne. Domænet er blevet indsendt og overføres til CashParking® -navneservere.
  • Ikke berettiget: Det domæne, du har indsendt, er gennemgået og er ikke berettiget til CashParking®. Årsager til ikke -kvalificering kan skyldes, men er ikke begrænset til, potentielt varemærkeproblemer, et kvalifikationskrav fra vores upstream -feedudbydere eller domæneejerskab.
  • Fejl : Der blev forsøgt at tilføje et domæne, der ikke er knyttet til din kundekonto, fordi domænet er registreret hos os under et andet kundenummer. Hvis du oplever denne fejl og er den juridiske ejer af domænet, skal du logge ind på den konto, som indeholder domænet og føje det til din CashParking® -konto.
  • Fjernet : Du fjernede domænet fra din CashParking® -konto, eller domænet var i afventende status i mere end syv dage, og vi satte det til status Fjernet.

Gå til øverst på siden

Hvorfor vises der ikke reklamer på mit CashParking -site?

Manglende visning af reklamer på din CashParking® -hjemmeside kan være forårsaget af forskellige problemer, såsom:

• Ny konto : Nye konti viser ikke annoncer med det samme. Din konto muligvis stadig konfigureres i afventning af gennemgang af de domæner, du har tilføjet.
  • Forkerte navneservere : Sørg for, at dit domænenavn er konfigureret med CashParking® -navneserverne.
  • Upassende domæner : Annoncer er muligvis blevet blokeret på grund af dit domænenavns utilstrækkelighed. Dette vil normalt resultere i status "Fjernet" for dit domænenavn i CashParking® -kontrolpanelet.
  • Udløbet medlemskab : Hvis din CashParking® -konto udløber, fjernes alle domæner automatisk fra CashParking® -kontoen.

Gå til øverst på siden

Hvorfor modtog jeg en fejlmeddelelse, da jeg tilføjede et domænenavn til min CashParking® -konto?

Der kan opstå problemer, når du føjer domæner til din CashParking® -konto. Disse inkluderer, men er ikke begrænset til:

• Nogle domæner understøttes i øjeblikket ikke af CashParking® og kan ikke føjes til din konto.
  • Domænet er i øjeblikket aktivt på en anden CashParking® -konto. Et domæne kan ikke tilknyttes mere end én CashParking -konto ad gangen.
  • Kontoen blev suspenderet, fordi den overtrådte CashParking® servicebetingelserne . Du kan logge ind på CashParking® og få adgang til rapporter, men du kan ikke tilføje eller administrere domæner. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte kundesupport.
  • Dit CashParking® -abonnement er udløbet. Da abonnementet udløb, blev din konto suspenderet og vil blive annulleret, hvis den ikke fornys.

Gå til øverst på siden

Hvorfor er min CashParking® -konto suspenderet?

Vi suspenderer CashParking® -konti, når CashParking®s servicebetingelser er overtrådt. Du modtager en e -mailmeddelelse, der forklarer suspensionen, og du får vist en advarsel i dit CashParking -dashboard.

Når først din CashParking -konto er blevet suspenderet, kan vi ikke fjerne suspenderingen, og du vil ikke kunne bruge CashParking® -tjenester gennem os eller vores partnere. Hvis din konto er suspenderet, kan du stadig få adgang til dit CashParking -dashboard, men de fleste funktioner deaktiveres.

Gå til øverst på siden

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Glem ikke at aktivere automatisk fornyelse for at sikre, at din domæneregistrering fortsætter uden afbrydelser.