Ofte stillede spørgsmål om sikkerhedskopiering

Sikkerhedskopiering af hjemmeside er en tjeneste, som vi tilbyder, så vores kunder har mulighed for at sikkerhedskopiere deres websites via FTP eller SFTP. Her er nogle ofte stillede spørgsmål vedrørende denne tjeneste.

Sp: Jeg har ændret min FTP-adgangskode, og nu mislykkes sikkerhedskopieringen.

Svar: Du skal bare opdatere din FTP-adgangskode i dit sikkerhedskopi-dashboard.

Sp: Er der en størrelsesbegrænsning på sikkerhedskopier?

Svar: Vi har en størrelsesbegrænsning på 4 GB pr. fil.

Sp: Hvordan virker sikkerhedskopieringen?

Svar: Når du tilmelder dig sikkerhedskopiering af hjemmeside, laver vi en komplet sikkerhedskopi af dit website. Derefter identificerer vi dagligt nye og ændrede filer og sikkerhedskopierer kun de inkrementelle ændringer for at oprette din komplette daglige sikkerhedskopiering.

Sp: Kan jeg bruge Sikkerhedskopiering af hjemmeside, hvis mit website er hostet med en virksomhed udenfor GoDaddy?

Svar: Ja. Du skal opgive dine FTP-oplysninger, men vi kan sikkerhedskopiere dit website, selvom det er hostet et andet sted.