Øg den maksimale filstørrelse for upload i WordPress

Når du uploader en fil til dit WordPress -mediebibliotek, vises muligvis en fejlmeddelelse, hvis filen overskrider den maksimale uploadstørrelse. Følg disse trin for at forhindre fejlen ved at ændre dine PHP -indstillinger i PHP -initialiseringsfilen.

1. Se vores artikel om filnavnet på PHP -initialiseringsfiler for at finde navnet på den PHP -initialiseringsfil, som din hostingkonto bruger. Hvis du f.eks. Har Linux -hosting med cPanel, er filnavnet .user.ini.
  2. Opret forbindelse til din hostingkonto med FTP eller Filhåndtering .
  3. I rodmappen på din hostingkonto skal du kigge efter filen fra trin 1. Det er den fil, du vil redigere i trin 5.
    Bemærk: Hvis du bruger cPanel eller FileZilla , skal du sørge for at aktivere muligheden for at vise skjulte filer.
  4. Hvis du ikke kan finde initialiseringsfilen i rodmappen, skal du bruge en teksteditor (f.eks. I cPanel brug Filhåndtering ) til at oprette filen og derefter gemme den i rodmappen. Sørg for at navngive filen som angivet i vores artikel .
  5. Tilføj følgende kode til din fil. Hvis koden allerede findes, skal du blot redigere XXX -værdierne.
    upload_max_filesize = XXXM post_max_size = XXXM
    Du skal erstatte XXX med tallet, der er højere end størrelsen på den fil, du prøver at uploade. Hvis din fil f.eks. Er 58,6 MB, kan du erstatte XXX med 59. Sørg for at holde M i slutningen, da den er relateret til enheder.
  6. Brug en phpinfo -fil til at bekræfte, at ændringen anvendes.

Når du genindlæser WordPress -dashboardet i en browser, skal du kunne uploade filen uden fejl.