Om beskyttelse af personlige oplysninger i Apple Mail

Vi har svar til dig om, hvordan Apples nye funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger i Mail kan påvirke markedsførings -e -mails, som du sender til dine kunder.

Hvad er Apples nye indstilling for beskyttelse af personlige oplysninger i Mail?

Beskyttelse af personlige oplysninger i Mail er en indstilling, der giver folk mulighed for at skjule handlinger, de udfører i deres Apple Mail -app. Denne funktion var en del af en pressemeddelelse, der blev annonceret den 7. juni 2021 og udgivet den 25. oktober 2021.

I pressemeddelelsen forklarer Apple: “I Mail -appen forhindrer Mail Privacy Protection afsendere i at bruge usynlige pixels til at indsamle oplysninger om brugeren. Den nye funktion hjælper brugere med at forhindre afsendere i at vide, hvornår de åbner en e -mail og maskerer deres IP -adresse, så den ikke kan linkes til anden onlineaktivitet eller bruges til at bestemme deres placering. ”

Apple Mail -brugere havde denne evne før, men det var sværere at finde. Nu er det lettere for dem at finde og bruge. Andre e -mailklienter som Gmail og Outlook giver også deres kunder måder at blokere den usynlige pixel på.

Hvad er en usynlig pixel?

Ligesom andre udbydere af e -mailmarkedsføring bruger vi en usynlig pixel til at vide, hvornår dine e -mails åbnes.

Pixel er normalt 0x0 eller 1x1 pixels i størrelse. Det er ikke synligt for modtageren, men kan bruges til at sende oplysninger tilbage om, hvorvidt e -mailen åbnes, hvor modtageren er placeret, hvilken type enhed modtageren bruger og andre data.

Hvordan fungerer en pixelblokker?

Apple Mail Beskyttelse af personlige oplysninger og andre "pixelblokkere" aktiverer den usynlige pixel, uanset om de enkelte modtagere rent faktisk åbner og ser dine e -mails.

Ved at åbne hver pixel, uanset om e -mailen rent faktisk blev åbnet eller ej, "blokerer" de, at meningsfulde data returneres til afsenderen.

Er det kun personer, der har Apple -e -mails?

Nej, det er enhver kunde, der åbner deres e -mail via Apple Mail.

Dette kan omfatte alle med en Apple -domæneadresse. Det kan imidlertid også omfatte alle, der bruger Apple Mail -appen til at åbne deres Gmail-, Hotmail-, AOL-, Yahoo-, Outlook- eller andre domæneadresse -mails.

Modtager mine kunder stadig mine marketingmails?

Ja. Dine kunder modtager og åbner stadig dine marketingmails som sædvanligt.

Den eneste forskel er i dine e -mails med åbne hastighedsdata. Fordi flere mennesker vil aktivere Apple Mail Privacy Protection (eller en anden pixelblokerende tjeneste), vil det se ud som om alle dine e -mails til disse personer åbnes, uanset om de rent faktisk åbner e -mailen eller ej.

Hvis en e -mail til en kunde er blokeret, bounce eller på anden måde ikke leveret, er det af andre grunde som stavning af e -mailadressen forkert eller modtageren har en fuld postkasse.

Hvordan påvirker dette min e -mailmarkedsføringsstatistik?

Fordi alle pixels åbnes automatisk, selvom modtageren ikke åbner eller læser din e -mail, ser din Åbnede sats måske højere ud, end den faktisk er.

Men automatisk åbning af den usynlige pixel påvirker ikke andre statistikker:

• Klikket på: Fortæller dig, hvis nogen klikker på et link inde i din e -mail.
  • Videresendelser: Fortæller dig, hvor mange personer der har sendt din e -mail til en anden.
  • Leveret: Fortæller dig, om e -mailen gjorde det til modtagerens postkasse.
  • Afviste: Fortæller dig, om e -mailen af en eller anden grund ikke kunne leveres. For eksempel er e -mailadressen forkert, eller måske er e -mailadressen korrekt, men modtagerens postkasse er fuld.
  • Afmeldt: Fortæller dig, hvor mange personer der fjernede sig selv fra din e -mailliste.

Du kan stadig se, om en marketing -e -mail er vellykket eller ej, selv uden en nøjagtig åbningsrate. F.eks .:

• Fokus på al din statistik sammen, ikke kun én statistik alene.
  • I hver e -mail skal du give et produkt eller en tjeneste en indkaldelse til handling ved hjælp af links og en knapper. Se på linkets klikfrekvens.
  • Se på trafik eller trafik til et produkt, der er nævnt i en e -mail, og se om der er ændringer.
  • Bed folk om at besvare et spørgsmål eller starte en samtale med dig.