Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Om .GODADDY -domæner

Som verdens førende inden for domænenavne er vi glade for at kunne starte .godaddy -topdomænet. Dette nye, innovative navneområde giver os mulighed for at oprette enkle, mindeværdige webadresser til brug for GoDaddy. Vi ser frem til at udforske nye muligheder med denne eksklusive TLD.

Registerkontakt
GoDaddy East, LLC
Misbrugsafdeling
14455 N. Hayden Rd.
Suite 100
Scottsdale, AZ 85260 USA
RyPrimaryContact@godaddy.com

For at rapportere misbrug af .GODADDY -udvidelsen skal du kontakte:
GoDaddy East, LLC
Misbrugsafdeling
14455 N. Hayden Rd.
Suite 100
Scottsdale, AZ 85260 USA
ryabusecontact@godaddy.com

Vigtige links