Om indstillinger for eCheck for WooCommerce intuit -betalinger

Trin 4 i plug -in'en Konfigurer intuitive betalinger til WooCommerce -serien.

Lær om de eCheck -indstillinger, som kan konfigureres til din butik. Betalingsmetoden eCheck kan aktiveres ved at gå til WooCommerce > Indstillinger > Betalinger > Intuit -betalinger eCheck .

Påkrævet: WooCommerce Intuit -betalinger er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Aktivér/Deaktiver

Giv kunder mulighed for at bruge kreditkortmetoden til kassen.

Titel

Betalingsmetodens titel, som kunden kan se under kassen. Titlen vises også på siden Ordre modtaget.

Beskrivelse

Teksten vist under gatewayens titel under kassen. Begrænset HTML er tilladt.

Tokenisering

Aktivér for at tillade kunder at gemme deres betalingsmetoder til fremtidige betalingsmetoder. Dette er påkrævet for abonnementer eller forudbestillinger. Kunder kan administrere deres gemte betalingsmetoder på siden WooCommerce Min konto.

Tokenisering skal være aktiveret på din Intuit -konto. Der er muligvis et Intuit -servicegebyr for at aktivere dette.

Når dette er aktiveret, gemmes gemte betalingsoplysninger ikke på dit sites server. Det tokeniseres og gemmes på Intuits servere. Dette reducerer dit sites skyld i at overholde PCI.

Fejlfindingstilstand

Aktivér, når der er problemer med behandling af transaktioner. Som en bedste praksis skal du ikke aktivere denne indstilling, medmindre der er problemer med plugin'et.

1. Vælg Vis på kassen for at logge API -anmodninger direkte på kassen.
  2. Vælg Gem til log for at gemme logfilerne til WooCommerce > Status > Logfiler.
  3. Vælg Begge for at gemme logfilerne på både kassen og WooCommerce -logfiler.

Miljø

Der er to miljøer at vælge imellem: Sandkasse og Produktion . Hvert miljø kræver et separat sæt nøgler.
  • Vælg det gatewaymiljø, der skal bruges til transaktioner.
  • Vælg Sandkasse for at bruge testmiljøet. Dette aktiverer testtilstand og giver dig mulighed for at teste transaktioner ved kassen. Dette miljø kræver nøgler til sandkasse.
  • Vælg Produktion for at bruge produktionsmiljøet med dit live site. Find produktionsnøglerne ved at følge Opret en Intuit -app .

Hvis du bruger Sandbox -miljøet , kommer din Intuit Developer -konto, oprettet i Create an Intuit App , automatisk med en sandbox -konto til test.

Find sandkassetasterne i din Intuit -app med disse trin:

1. Log ind på hjemmesiden til Intuit Developer .
  2. Gå til Dashboard, og vælg appen til din butik.
  3. Naviger til Udvikling > Taster og OAuth . Dit sandkasse -klient -id og klienthemmelighed findes i modulet Nøgler.

Bemærk: Sandbox- og produktionsnøgler er forskellige for kunde -id og klienthemmelighed. Sørg for at bruge produktionsnøgler i produktionsmiljøet og sandboxnøgler i Sandbox -miljøet .

Del forbindelsesindstillinger

Aktivér, når du bruger både kreditkort- og eCheck -gateways. Dette deler legitimationsoplysninger mellem gateways for at forhindre at skulle indtaste legitimationsoplysningerne to gange. Hvis du aktiverer denne indstilling fra siden med eCheck -indstillinger, skal du indtaste legitimationsoplysningerne i kreditkortindstillingerne .

Klient -id

Klient -id'et til Intuit Developer -app, der genereres, når Intuit -appen oprettes.

Klienthemmelighed

Den hemmelige nøgle til Intuit Developer -appklient, der genereres, når Intuit -appen oprettes.

Betalingskonto

Klik på Opret forbindelse til QuickBooks, når kunde -id'et, klienthemmeligheden og omdirigerings -URI er angivet og gemt. Når først den er tilsluttet, erstattes knappen med Afbryd forbindelse fra QuickBooks til tilslutning og afbrydelse fra QuickBooks igen.