Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Om .QPON -domæner

DotCool/Heated Details er sponsor, og Central er backend -udbyderen for .QPON -udvidelsen.

Vigtig meddelelse: Med virkning fra den 13. januar 2021, GoDaddy understøtter ikke længere registreringer, indgående overførsler eller fornyelser for denne domæneudvidelse.

Funktioner

• Restordrer : Ikke understøttet
  • Overførsler til GoDaddy : Understøttes ikke
  • Overførsler væk fra GoDaddy : Understøttes ikke
  • Overførsler til en anden GoDaddy -konto : Understøttes ikke
  • Grundlæggende beskyttelse af personlige oplysninger: Understøttes ikke
  • Opgraderinger af beskyttelsesplan: Understøttes ikke
  • CashParking: Understøttes ikke
  • Kontaktopdateringer : Understøttes ikke

Flere oplysninger

• Da GoDaddy ikke længere accepterer nye registreringer for .QPON -domænet, kan du registrere andre alternative domæneudvidelser. Søg at se andre alternative indstillinger for domæneudvidelser.
  • Se vores mest almindelige domæneartikler for at komme i gang med dit domæne.