Om tilføjelsestyper til kassen

Der er flere typer tilføjelsesprogrammer at vælge imellem for at tilpasse kassen.

Påkrævet: WooCommerce Checkout-tilføjelsesprogrammer er en premium WooCommerce-udvidelse, der følger med WordPress e-handelshosting eller som et enkeltstående køb.
Indtast Beskrivelse Eksempel på brugssag
Tekst Kunden kan indtaste en kort tekststreng. Gavemodtagerens navn
Tekstområde Kunden kan indtaste en lang tekststreng. Gavebeskeder
Vælg Kunden kan vælge én mulighed fra en rullemenu. Valgmuligheder for gaveindpakning
Flere valg Kunden kan vælge en, flere eller alle muligheder i en rullemenu. Tilføjelsesprogrammer til forsendelse og håndtering (f.eks. Tilføj forsikring, Tilføj hastighedshåndtering osv.)
Radio Kunden kan vælge én indstilling på en liste med alternativknapper. Valg af, om ordren indeholder en gave eller ej.
Afkrydsningsfelt Kunder kan vælge et enkelt afkrydsningsfelt. Tilføjelse af en donation med et fast beløb
Flere afkrydsningsfelter Kunden kan vælge en, flere eller alle muligheder på en liste med afkrydsningsfelter. Tilføjelsesprogrammer til gaveindpakning (f.eks. Tilføj en sløjfe, Tilføj silkepapir osv.)
Fil Kunden kan uploade en fil, der skal medtages i deres ordre, som du kan få adgang til fra dit Mediebibliotek, eller når du ser ordren. Cover til brugerdefineret kort

Her er et eksempel på, hvordan hvert felt vises på kassen:

Eksempel på tilføjelsestyper til kassen