Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Om Website Builder version 6 opgradere til Website Builder

Websiteopbygning version 6 flytter til Website Builder! Din hjemmeside er dit hjem online, og vi ved, at ændringer kan være vanskelige. Derfor har vi udarbejdet svar på dine ofte stillede spørgsmål samt et overgangsværktøj til at importere dit indhold med mere. Der er masser at se frem til!

Website Builder er intuitiv og nem at bruge. Ikke alene ser dit site godt ud på din mobil, men du kan også bruge GoDaddy -appen til at foretage opdateringer af dit website, når du er på farten, med din telefon eller din tablet.

Udover at opbygge din hjemmeside kan du administrere konti på sociale medier, virksomhedsopslag og onlineaftaler alt sammen fra én central placering.

I løbet af denne overgang er vores prisbelønnede guider her for at hjælpe med eventuelle spørgsmål og for at sikre, at dit website kører uden problemer. Derudover har vi instruktionsvideoer , hjælpeartikler og et helt fællesskab .

Leder du efter inspiration? Læs vores blog, The Garage , lyt til vores podcasts Made Here eller School of Hustle , og besøg vores YouTube -kanal, herunder The Journey og Made in America .

Her er svar på nogle almindelige spørgsmål:

Hvorfor flytter Websiteopbygning version 6 til Website Builder?

En af de vigtigste årsager er, at Adobe annoncerede i 2017, at deres Flash -afspiller ikke længere vil fungere efter den 31. december 2020. Da Websiteopbygning version 6 bruger Flash -komponenter, kan du ikke redigere din website eller udføre andre vigtige opgaver.

Website Builder har de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer, hvor nye funktioner bliver tilføjet hele tiden. Folk fortæller os, at de virkelig sætter pris på at kunne administrere alle deres sociale medier, e -mails, lister, aftaler og produkter fra et centralt dashboard. Download GoDaddy -appen til både Android- og iOS -telefoner og tablets, så du kan opdatere din hjemmeside, hvor som helst.

(Tilbage til toppen)

Er der en deadline?

Adobe afsluttede deres support til Flash den 31. december 2020. Siden denne dato vil du ikke kunne udføre visse funktioner i Websiteopbygning version 6, der er afhængige af Flash, og dine besøgende på sitet kan have en brudt oplevelse.

Alle Websiteopbygning version 6-websites skal være udgivet i Website Builder senest den 31. marts 2021. Derefter opdaterer vi automatisk dit site, så du kan holde dit site live. Alle fremtidige opdateringer på dit website finder sted i Website Builder.

(Tilbage til toppen)

Bliver jeg debiteret mere?

Nej. Din prisfastsættelse forbliver den samme i løbet af din nuværende fornyelsesperiode. Du kan til enhver tid ændre -planer og priser hvis du finder ud af, at du har brug for flere eller færre funktioner.

(Tilbage til toppen)

Hvad hvis jeg har betalt SSL eller SEV som en del af min aftale?

Langsigtede kunder har muligvis SSL-certifikater eller SEV-planer (Search Engine Visibility). Når du har udgivet dit website på Website Builder, annullerer vi disse planer, hvis du har dem, og erstatter dem med butikskredit.

Du behøver ikke betale to gange for ekstra funktioner, som nu er standard på dit Website Builder -site. Selv et gratis site indeholder SSL, og med alle betalte planer kan du forbedre dit websites søgemaskineoptimering (SEO) ved hjælp af vores SEO -værktøj.

(Tilbage til toppen)

Hvorfor kan jeg ikke redigere mit site?

Efter understøttelse af Flash sluttede den 31. december 2020 ophørte Website Builder version 6 Flash -komponenter med at fungere. Vi migrerede automatisk dit website for dig til Website Builder.

Vi har holdt det samme ud, som dit website ser ud for dine kunder, mens du foretager personlige præg i Website Builder, og derefter udgivet.

(Tilbage til toppen)

Hvordan flytter jeg mit siteindhold til det nye site?

Flash -komponenter, der drev Website Builder version 6, holdt op med at fungere den 31. december 2020.

Dit indhold migreres til Website Builder som en kladde. Vi har gjort vores bedste for at få dit site til at se godt ud i det nye design. Selvom vores værktøj er ret smart, er det ikke så smart som et menneske er. Det er en god idé at gå ind på dit site og gøre dine personlige detaljer og derefter udgive dit nye site .

Hvis nogen af dine sider kræver videresendelse, tager vi os af det. Vi designer også overflytningen, så der ikke findes nogen afbrydelser i søgemaskinerne. Vi erkender, at SEO er en kontinuerlig indsats, så vi giver vejledning i, hvordan du bliver fundet online .

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp under overgangen, har vi live webinars, indspillede demoer og en artikel med instruktioner om, hvordan du overgår fra Websiteopbygning version 6 til Website Builder .

Tilgængelige 24/7 er det Get Online række artikler til at hjælpe dig oprette og offentliggøre dit websted, How-To video kurser og Website Builder Fællesskab diskussion område. Vores GoDaddy -guider er også kun en chat eller et telefonopkald væk.

(Tilbage til toppen)

Flytter mine billeder og filer også?

Filer, der er knyttet til dit Websiteopbygning V6 -site, migrerer ikke. Du skal downloade dine filer og derefter tilføje filer eller PDF -filer, der kan downloades, til dit nye Website Builder -site.

Billeder, der er en del af dit Websiteopbygning V6 -site, migrerer til dit nye Website Builder -site. Du kan dog have indsat billeder fra et uafhængigt fotoalbum. Sådan fortæller du forskellen og downloader billeder fra et uafhængigt fotoalbum .

(Tilbage til toppen)

Hvordan tilføjer jeg specialiserede afsnit?

Website Builder har masser af specialiserede sektioner såsom PDF-seere, prislister eller menuer sektioner for restauranter, fast ejendom programoversigter, kode sektioner, SoundCloud lydspor mv

Brug afsnittet Kontakt os til at vise din adresse og placering, åbningstider, e -mail, telefonnummer og WhatsApp -oplysninger. Kunder kan endda indsende en formular, herunder vedhæftninger. Når en kunde udfylder formularen, scanner vi den for virus og malware, og den modtager derefter en e -mail, som du har udpeget.

(Tilbage til toppen)

Hvor er mit gamle site? Hvad sker der med det?

Dit website er stadig i Min konto på din liste over websites under Website Builder .

Bemærk: Dit site hedder Website Builder efterfulgt af dit abonnementsnavn (f.eks. Website Builder Standard). Tidligere indeholdt dit site Websiteopbygning i titlen på dit plannavn (f.eks. Business Plus Websiteopbygning). Din websites URL forbliver imidlertid den samme.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, du vil ændre. Du skal muligvis udvide afsnittet Website Builder . Dit website kan også blive vist som et af felterne øverst på din produktside.

Besøgende på dit site og dit domæne vil fortsat se dit Websiteopbygning version 6 design, indtil du udgiver dit nye site. Når du udgiver dit nye site, bliver det synligt for personer, der besøger din URL, og det gamle site fjernes.

Mens du arbejder på at flytte dit indhold, kan du se begge sites (dine kunder ser stadig dit gamle site). Fra Website Builder -versionen af dit site skal du bruge menuen Hjemmesideprogram og vælge Websiteopbygning V6 for at åbne dit gamle site i en ny fane. Nu har du hver version af dit site åben i deres egne faner.
Skærmbillede hvor du kan finde linket til at åbne din gamle Websiteopbygning version 6

(Tilbage til toppen)

Vi sørger for at opdatere forbindelserne mellem sites og domæner ved hjælp af det samme login. Men hvis du har et domænenavn, der bruger en anden virksomhed, eller dit domænenavn er hos GoDaddy, men bruger et andet login, skal du opdatere DNS -fortegnelserne manuelt .

1. Log ind på dit nye Website Builder -site, og åbn hjemmesideprogrammet
  2. Udgiv dit site . Et pop op-vindue giver dig de tilpassede indstillinger for dit site samt instruktioner i hvordan du opdaterer dine DNS-fortegnelser.
  3. Log ind på din domænenavnsudbyder, hvor dit domænenavn er registreret, og rediger dine DNS -fortegnelser . Dette er også den samme proces, hvis du bruger en konto til dit Website Builder -site og en anden konto til dit domænenavn.
  4. Følg anvisningerne på din skærm for at opdatere felterne A, CNAME, Value og TTL. Når du har foretaget ændringer til din DNS, kan det tage alt fra et par minutter til et par timer for ændringerne at gå igennem og dit domæne at begynde at arbejde.

Vores GoDaddy-guider hjælper dig med at gennemgå processen eller besvare spørgsmål på (480) 463-8333.

(Tilbage til toppen)