Omarranger sider på navigationsbjælke

Efterhånden som du udvider din hjemmeside, kan du få brug for at ændre rækkefølgen af dine sider i hjemmesidens navigationsbjælke. Hvis du skifter mening senere, kan du hurtigt omorganisere dem igen.
rækkefølge på navigationsbjælke før

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på Sider i panelet Min hjemmeside.
    Klik på knappen Administrér sider
  4. I panelet Sider og navigering skal du finde den side, der skal flyttes, klikke på de tre små prikker til venstre og trække siden til den nye position.
    Klik på elementet, og træk det til en ny position
  5. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne.
    Navigationsbjælke efter ændring af rækkefølge
  6. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).