Omarranger sider på navigationsbjælke

Efterhånden som du udvider dit site, kan du få brug for at ændre rækkefølgen af dine sider i websitets navigationsbjælke. Hvis du skifter mening senere, kan du hurtigt omorganisere dem igen.
sider på navigationsbjælke

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på menuen Sider øverst til venstre, og klik på tandhjulsknappen.
    Klik på knappen Administrér sider
  4. Klik på prikkerne lige til venstre for den side, du vil flytte, i panelet Administrér sider, og træk den til den nye placering.
    Klik på venstre ende af side
  5. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, skal du klikke på Eksempel for at se resultaterne, og du kan eventuelt købe et nyt domæne eller bruge et andet af dine domæner.
  6. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).