Omdiriger HTTP til HTTPS til WordPress på Windows

Hvis du vil omdirigere dit WordPress -website til den sikre HTTPS -protokol på Windows, er der flere trin, der skal udføres, før omdirigeringen fungerer korrekt.

Bemærk: Hvis dit website er hostet på vores administrerede WordPress -hostingplatform, behøver du ikke manuelt ændre disse indstillinger, så HTTPS -protokollen konfigureres automatisk.

WordPress-forberedelsestrin

Disse trin skal tages, før du ændrer en kode.

1. Log på WordPress.
  2. Fra menuen til venstre skal du vælge Indstillinger og derefter vælge Generelt .
  3. Find følgende poster:
    • WordPress-adresse (URL)
    • Webadresse (URL)
  4. Opdater begge URL'er til at inkludere https i stedet for http .
  5. Rul til bunden af siden, og vælg Gem ændringer.

Windows omdirigeringstrin

Hvis dit WordPress -website er hostet i Windows, bruger det en web.config -konfigurationsfil . Når du placerer web.config i roden på dit site, ændrer det dit site, når filen registreres og udføres.

1. Download en kopi af din web.config fra din hostingkonto.
  2. Åbn filen med en teksteditor efter eget valg.

Bemærk: Sørg for at redigere web.config -filen ved hjælp af en almindelig teksteditor, som ikke bruger word wrap. Nogle redigeringsprogrammer (f.eks. MS Word eller Notepad med aktiveret word wrap) vil indsætte usynlige tegn for at angive et linjeskift. Din web.config -fil fungerer ikke, hvis den har disse specialtegn.

3. Foretag de nødvendige ændringer (se eksempler nedenfor).
  4. Gem dine ændringer.
  5. Upload den modificerede web.config til din hostingkonto.
  6. Test dit arbejde ved at besøge sitet via HTTP -protokollen. Det skulle omdirigere til HTTPS automatisk.

Eksempel på WordPress web.config -indhold

Dit WordPress -site bør allerede have en standardindtastning i ditweb.config fil. Det skal ligne dette eksempel:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > konfiguration > system.webServer > omskriv > regler > regelnavn = "WordPress -regel" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > betingelser > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = " {REQUEST_FILENAME} " negate = "true" / > /betingelser > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /regel > /regler > /omskriv > /system.webServer > /konfiguration >

For at sikre, at din hostingkonto vil tvinge HTTPS -protokollen til al trafik til sitet, skal du tilføje følgende til filen web.config.

klar /> rule name = "Redirect to https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > betingelser > add input = " {HTTPS} " pattern = "off" ignorCase = "true" / > /betingelser > action type = "Redirect" url = " https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} " redirectType = "Permanent" / > /regel >

Du skal placere kodestykket efter reglerne i filen web.config. Det skal ligne det følgende eksempel:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > konfiguration > system.webServer > omskriv > regler > > / / rule name = "Redirect to https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > betingelser > add input = "{HTTPS} "pattern =" off "ignoreCase =" true " / > /betingelser > action type = "Redirect" url = "https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} "redirectType =" Permanent " / > /regel > regelnavn = "WordPress -regel" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > betingelser > add input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsFile "negate =" true " / > add input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsDirectory "negate =" true " / > /betingelser > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /regel > /regler > /omskriv > /system.webServer > /konfiguration >