Omdiriger min hjemmeside til HTTPS i cPanel

Når du har installeret dit SSL-certifikat på din Linux-hostingkonto, skal du foretage nogle ændringer af din .htaccess-fil. Hvis du tilføjer et par linjer i din .htaccess-fil, bliver dine besøgende automatisk omdirigeret til HTTPS-udgaven af din hjemmeside.

Bemærk: Disse instruktioner gælder ikke for WordPress installeret på cPanel. Disse anvisninger kan findes i Omdiriger mit WordPress-website til HTTPS for Linux Hosting

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting, ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på Filhåndtering i kontoens Dashboard.
    vælg filhåndtering
  4. Klik på Indstillinger i cPanel-filhåndteringen.
  5. Sørg for, at Vis skjulte filer (dotfiler) er markeret, og klik på Gem.
  6. Klik på public_html, og åbn din .htaccess-fil, hvis den findes. Hvis den ikke findes, skal du klikke på Fil+, navngive filen .htaccess og klikke på Opret ny fil.
  7. Marker .htaccess-filen, og klik på Rediger.
    • Hvis du lige har oprettet din .htaccess-fil, kan du bruge nedenstående kode til at indstille omdirigeringen af webadressen til HTTPS-udgaven af din hjemmeside:
      RewriteEngine On
      RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
      RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?coolexample\.com
      RewriteRule ^(.*)$ https://www.coolexample.com/$1 [R,L]

• Hvis din .htaccess-fil allerede findes på din hostingkonto, skal du ikke gentage linjen ReWriteEngine On. Indsæt de linjer, der begynder med ReWriteCond og RewriteRule umiddelbart efter den ReWriteEngine On-linje, der allerede findes i filen.
    • Påkrævet: Eksempelkoden virker kun, hvis du erstatter coolexample.com med dit domænenavn.
  8. Klik på Gem ændringer og Luk. Det var det!

Når du åbner din hjemmeside, bliver du nu automatisk omdirigeret til HTTPS-udgaven.

Vi stiller disse oplysninger til rådighed for dig som en ekstra service, men vær opmærksom på, at hvis du allerede har en .htaccess-fil, kan det være, at du også skal foretage andre ændringer, før omdirigeringen virker.

Bemærk: Har du brug for hjælp fra en GoDaddy-guide? Klik på Chat nu på vores Kontakt os-side for at få hjælp.