Omdiriger min hjemmeside til HTTPS i cPanel/Linux

Hvis du har et sikkerhedscertifikat (SSL) på din hjemmeside, kan du automatisk omdirigere besøgende til den sikre version (HTTPS) af din hjemmeside for at sikre, at deres oplysninger beskyttes.

Hvordan du omdirigerer trafikken afhænger af, hvilken hosting-type, du har.

Bemærk: Disse instruktioner gælder ikke for WordPress installeret på cPanel. Du kan finde yderligere oplysninger i

Linux-baserede konti bruger .htaccess-filer til at håndtere omdirigering.

Hvis du ikke har en .htaccess-fil:

Start med at oprette en .htaccess-fil i mappen public_html eller webroot. Inden i .htaccess-filen kan du bruge følgende kode til at omdirigere besøgende, forudsat at du ikke allerede har en .htaccess-fil konfigureret:

RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?coolexample\.com
RewriteRule ^(.*)$ https://www.coolexample.com/$1 [R,L]

Hvis du hoster flere hjemmesider på samme konto, skal du sørge for at have konfigureret en .htaccess-fil i mappen for den hjemmeside, der har et SSL-certifikat. Du skal erstatte coolexample.com med dit domænenavn, for at eksempelkoden virker.

Hvis du har en eksisterende .htaccess-fil:

• Dupliker ikke RewriteEngine On.
  • Sørg for, at de linjer, der starter med RewriteCond og RewriteRule, kommer lige efter den eksisterende RewriteEngine On.