Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Omdiriger min hjemmeside til HTTPS i Plesk/Windows

Hvis du har et sikkerhedscertifikat (SSL) på din hjemmeside, kan du automatisk omdirigere besøgende til den sikre version (HTTPS) af din hjemmeside for at sikre, at deres oplysninger beskyttes.

Hvordan du omdirigerer trafikken afhænger af, hvilken hosting-type, du har.

Windows og Plesk

Windows-baserede konti bruger web.config- filer til at håndtere omdirigering.

Bemærk: Hvis du har brug for at oprette en web.config -fil, kan du bruge dit kontrolpanels filhåndtering ( Web & Classic / Plesk ).

Ved at bruge følgende kode i din web.config -fil omdirigerer besøgende automatisk til HTTPS -versionen af dit site:

konfiguration > system.webServer > omskriv > regler > rule name = "HTTP to HTTPS redirect" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > betingelser > add input = " {HTTPS} " pattern = "off" ignorCase = "true" / > /betingelser > action type = "Redirect" redirectType = "Permanent" url = " https://{HTTP_HOST}/{R:1} " / > /regel > /regler > /omskriv > /system.webServer > /konfiguration >

Hvis du har en eksisterende web.config -fil:

• Sørg for, at du har sektioner (dvs. åbnings- og lukningskoder) til:
    • system.webServer (som indeholder omskrivning )
    • genskriv (som indeholder regler )
    • regler (som indeholder et eller flere rule sektioner)
    Indsæt et af de afsnit, der ikke findes.
  • Indsæt hele regelafsnittet , herunder match , betingelser og handling , i afsnittet regler .

Bemærk: Du indsætter reglen ( uden et 's') i afsnittet regler ( med et 's').