Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Omdiriger min WordPress -hjemmeside til HTTPS til Linux -hosting

Når dit SSL -certifikat er installeret på din Linux -hostingkonto, er der nogle ændringer, du skal foretage i din .htaccess -fil for automatisk at omdirigere dine besøgende til en HTTPS -version af din WordPress -hjemmeside.

Bemærk: Disse instruktioner gælder ikke for Administreret WordPress -konti med et SSL -certifikat. Vi tager os af HTTPS -omdirigeringen automatisk (når certifikatinstallationen er gennemført).

1. Log ind på dit WordPress -dashboard .
  2. Hold musen over Indstillinger i navigationspanelet til venstre, og klik derefter på Generelt .
  3. Find følgende felter på den nye side:
    • WordPress-adresse (URL)
    • Site -adresse (URL)
  4. I hvert felt skal du opdatere dine URL'er til at inkludere https i stedet for http .
    • F.eks. http://coolexample.com blive https://coolexample.com .
  5. Rul ned til bunden af siden, og klik på Gem ændringer .
  6. Åbn din aktuelle .htaccess -fil i / public_html / mappen med cPanel -filhåndteringen til redigering. Hvis du ikke allerede har en .htaccess -fil, skal du oprette en.
  7. Indsæt følgende kode øverst i din .htaccess -fil:
  8. # BEGIN GD-SSL IfModule > Indstillinger + FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} = På RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ (. +) $ RewriteCond %{SERVER_NAME} ^ coolexample \ .dk $ [OR] RewriteCond %{SERVER_NAME} ^ www \ .coolexample \ .dk $ RewriteRule. * https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [ R = 301, L] Sidehoved tilføj Strict-Transport-Security "max-age = 300" /IfModule > # END GD-SSL # BEGIN WordPress IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index \ .php $-[L] %{REQUEST_FILENAME} ! -F %{REQUEST_FILENAME} ! %{REQUEST_FILENAME} RewriteRule. /index.php [L] /IfModule > # END WordPress
  9. Klik på Gem ændringer i øverste højre hjørne af skærmen.