Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Omdøb filer i min Linux -hostingkonto

Du kan omdøbe enhver fil, du har uploadet til din Linux -hostingkonto.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. Vælg Filhåndtering øverst til venstre i kontoens Dashboard .
    vælg filhåndtering
  4. I cPanel -filhåndtering skal du navigere til den fil, du vil ændre, vælge filen og derefter vælge Omdøb .
  5. Indtast det nye filnavn og tryk derefter på Enter/Return.