Omdøb filer i min Linux -hostingkonto

Du kan omdøbe enhver fil, du har uploadet til din Linux -hostingkonto.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. Vælg Filhåndtering øverst til venstre i kontoens Dashboard .
    vælg filhåndtering
  4. I cPanel -filhåndtering skal du navigere til den fil, du vil ændre, vælge filen og derefter vælge Omdøb .
  5. Indtast det nye filnavn og tryk derefter på Enter/Return.