Omkring .PAGE -domæner

Charleston Road Registry (d/b/a Google Registry) er sponsor- og backend -udbyder for .PAGE -udvidelsen.

SSL -krav

.PAGE er et sikkert navneområde, som kræver HTTPS, før din website kan indlæses i de fleste browsere. Dette kan opnås ved at købe et SSL -certifikat og tildele det til dit .PAGE -domænenavn og din website. På grund af disse SSL -krav understøttes GoDaddys domænevideresendelse ikke for .PAGE -domæner. For at viderestille dit domæne skal du pege domænet til en hosting- eller videresendelsestjeneste, der bruger et SSL -certifikat.

Hvem kan registrere .PAGE -domæner?

Alle kan registrere .PAGE-domæner efter først-til-mølle-princippet.

Registreringsrestriktioner

Når du registrerer et .PAGE -domæne, skal du følge specifikke krav.

• Skal bruge : 2-63 tegn
  • Kan bruges : Bogstaver (az-tegn), tal (0-9) og bindestreger (undtagen i domænenavnets 3. eller 4. tegn)
  • Kan ikke bruge : Specialtegn (f.eks. & Og #)
  • IDN'er : Understøttes

Funktioner

Refusioner

For oplysninger om refusion, se vores refusionspolitik . De fleste domæner følger Standard Refusionsbetingelser , men visse domæner kan have undtagelser eller kan måske slet ikke refunderes. Gennemse oplysningerne under Produkter med særlige refusionsbetingelser > Registreringer/fornyelser og produkter for domænenavne, der ikke kan refunderes .

Navneserverkrav

• Skal bruge : 1-13 navneservere
  • Kan bruge : DNSSEC , IPv4, IPV6
  • Kan ikke bruge : Vanity navneservere