Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opdater, aktivér eller nulstil WordPress -permalinks

Permalinks til WordPress er de permanente webadresser til dine indlæg og sider. Brug af brugerdefinerede permalinks kan forbedre søgemaskineoptimering (SEO) og gøre dit websites URL mere attraktiv for søgninger. Brudte permalinks kan også forårsage 404 'Side blev ikke fundet' fejl på dit WordPress -site. Du har to muligheder for at opdatere, aktivere eller nulstille permalinks eller adressere en permalink -relateret fejl:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Rediger WordPress -permalinks til en hvilken som helst af de foruddefinerede typografier eller en brugerdefineret typografi.
  • Diagnostiser og forsøg at løse eventuelle fejl relateret til permalinks.
    • Opret om nødvendigt den nødvendige konfigurationsfil.

At gøre det selv

For at opdatere, aktivere eller nulstille WordPress -permalinks selv skal du bruge et af instruktionerne i tabellerne nedenfor.

Opdater Permalinks

Se 1 af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Opdater WordPress -permalinks Basic
Opdater WordPress -permalinks i databasen Medium

Aktivér Permalinks

For at gøre det selv, se Vanskelighed
Aktivér WordPress -permalinks med FTP Medium

Nulstil permalinks

Se 1 af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Nulstil permalinks i WordPress Basic
Nulstil WordPress -permalinks i databasen Medium