Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opdater eksisterende kontoindstillinger i Apple Mail

Hvis du allerede har konfigureret en e -mailkonto i Apple Mail, kan du foretage ændringer af kontoindstillingerne, når som helst du har brug for det. Hvis du har problemer med at modtage eller sende e -mail, er det en god ide at dobbelttjekke alle indstillingerne for dine log ind -oplysninger og dine E -mail Setup Center e -mailserverindstillinger .

1. I Apple Mail under Indbakke skal du vælge den postkasse, du vil ændre.
  2. Klik på tandhjulet under listen over postkasser, og vælg Rediger " [din e -mailadresse] " ...
  3. Under fanen Kontooplysninger kan du redigere:
    • E-mailadresse
    • Brugernavn (din fulde Workspace e -mailadresse)
    • Adgangskode
    • Indgående og udgående serveradresser, som kan ses her.
  4. Under Avanceret kan du redigere dine sikkerhedsindstillinger (SSL) og portindstillinger.
  5. Luk vinduet Konti , og klik på Gem, når du bliver bedt om det.