Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opdater et tema i WordPress

Regelmæssig opdatering af dine WordPress -temaer er afgørende for at holde dit site oppe og køre, såvel som sikkert. Du har to muligheder for at opdatere et WordPress -tema:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Opdater et uendeligt antal installerede temaer til den aktuelle live udgivelse af temaet/temaerne ved hjælp af WordPress-dashboardet.
    • Hvis ingen er specificeret, opdaterer vi det aktuelt aktive tema.
  • Opdater et tema manuelt.
    • Eksempel: En ny version af et brugerdefineret tema, som du giver til os.

Gør det selv

Hvis du selv vil opdatere et tema i WordPress, skal du bruge tabellen nedenfor til at finde det scenarie, der er relevant, og følge disse instruktioner.

Opdater et tema

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Opdater et tema i WordPress Basic
Opdater et WordPress -tema med FTP Medium