Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opdater et WordPress -plugin

Regelmæssig opdatering af dine WordPress -plugins er en nødvendig del af at holde dit site oppe og køre, såvel som sikkert. Du har to muligheder, når du opdaterer plugins:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Opdater et vilkårligt antal installerede plugins til den nyeste version af plug -insne ved hjælp af WordPress -dashboardet.
    • Du skal angive, hvilke plugins du vil opdatere.
  • Opdater et plugin manuelt.
    • Eksempel: En ny version af et brugerdefineret pluginw, som du giver os.

Opdater plugin

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Opdater et plugin i WordPress Basic
Opdater et WordPress -plugin med FTP Medium