Opdater kontaktoplysninger for domæner med beskyttelse af personlige oplysninger

C3: Hvis kunden er logget ind, indeholder denne artikel links direkte til DCC for hvert domæne. Hvis kunden ikke er logget ind, vises disse links ikke.

Når du føjer Privat registrering til dine domæner, skjules dine personlige kontaktoplysninger fra offentligheden, og generiske kontaktoplysninger erstatter dine personlige kontaktoplysninger i WHOIS-databasen.

I din konto kan du opdatere dine personlige kontaktoplysninger og de underliggende kontaktoplysninger for dine domæner. Du kan have de samme kontaktoplysninger for hvert enkelt domænenavn, eller du kan opdatere kontaktoplysningerne for domænenavne enkeltvist. Når du opdaterer kontaktoplysninger i din konto, er de skjulte for offentligheden.

Du kan også opdatere dine indstillinger for videresendelse af e-mail for at bestemme, hvordan oplysninger sendes til dig.

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

1. Gå til siden Domæneindstillinger.
  2. Klik på Vis personlige oplysninger under Kontaktoplysninger på siden Domæneindstillinger.
  3. Klik på Rediger for at foretage ændringer.
  4. Vælg Brug til alle kontakttyper for at redigere alle kontaktoplysninger samlet, eller fjern markeringen i dette afkrydsningsfelt for at redigere individuelle kontaktpersoner.
  5. Klik på Gem, når du er færdig med at opdatere.