GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opdater links på mit Link i Bio

Opdater dine Link in Bio -links, når som helst du har brug for det, og hold dit site opdateret og opdateret. Tilføj eller slet links, opdater linktekst og URL'er, rediger rækkefølgen, som links vises i, og skift baggrundsfarven på dine linktekstfelter eller hele linkens indholdsblok.

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Link i Bio . Hvis du allerede har et Link i Bio, kan du se det her. Hvis ikke, skal du følge trinene for at oprette dit Link i Bio .
  3. Tryk på Rediger .
  1. Tryk på linkblokken. Du ser dette skærmbillede:
    Indstillinger for redigering af link
  2. (Valgfrit) Hvis du sletter linksblokken, fjernes den øjeblikkeligt. Fortryd dette ved at trykke påFortryd sletning Fortryd øverst på skærmen. Når du har udgivet dit Link i Bio eller afsluttet redigering, kan du ikke tilføje en slettet linksblok igen. Hvis du er sikker på, at du vil slette linksblokken, skal du trykke på Slet links .
  3. For at ændre linktekst, eller hvordan linkene vises, skal du trykke på Stil links . Du har nu et par muligheder. Efter hver ændring skal du trykke påTryk på fluebenet for at anvende ændringer markeres i øverste højre hjørne for at anvende det.
    • Opdater links: Indtast teksten i felterne for at opdatere linkets navn og URL. Rul ned for at se og redigere flere links.
    • Tilføj links: Tryk påTryk på farvehjulet for at vælge en brugerdefineret farve Tilføj for at tilføje et nyt link og derefter udfylde linkets navn og URL. Tilføj så mange links, som du vil.
    • Skift farve og skrifttypefarve: Tryk på Farve .
      Rediger farver på skrifttyper og tekstbokse
      I den viste menu kan du ændre farven på linkbokse ved at trykke på BAGGRUND . For at ændre skrifttypens farve skal du trykke på TEXT . Vælg fra farvepaletten, eller tryk påTryk på farvehjulet for at vælge en brugerdefineret farve farvehjulet til højre for brugertilpassede farver.
    • Skift baggrundsfarve for linksfelt: Tryk på Baggrund .
      Skift baggrunden for feltet i links
      I den menu, der vises, skal du trykke på FARVE . Vælg fra farvepaletten, eller tryk påTryk på farvehjulet for at vælge en brugerdefineret farve farvehjulet til højre for brugertilpassede farver.
    • Slet links, eller skift linkrækkefølge: Tryk på Rediger .
      Slet eller omarranger links

Du fjerner et link ved at trykke påTryk på Slet for at fjerne et link Slet , og bekræft derefter ved at trykke på Slet .

For at flytte et link til en ny position skal du trykke på og holde nedeTryk på Vælg for at flytte et link Vælg og træk derefter laget op eller ned.

Tryk på pilen nedad i øverste venstre hjørne for at vende tilbage til skærmen Links.
      Skift baggrunden for feltet i links

1. Tryk på linkblokken. Du ser dette skærmbillede:
    Indstillinger for linkredigering i Android
  2. (Valgfrit) Hvis du sletter linksblokken, fjernes den øjeblikkeligt. Fortryd dette ved at trykke påFortryd sletning Fortryd øverst på skærmen. Når du har udgivet dit Link i Bio eller afsluttet redigering, kan du ikke tilføje en slettet linksblok igen. Hvis du er sikker på, at du vil slette linksblokken, skal du trykke på Slet links .
  3. For at ændre linktekst, eller hvordan linkene vises, skal du trykke på Stil links . Du har nu et par muligheder. Efter hver ændring skal du trykke påTryk på fluebenet for at anvende ændringer markeres i øverste højre hjørne for at anvende det.
    • Opdater links: Indtast teksten i felterne for at opdatere linkets navn og URL. Rul ned for at se og redigere flere links.
    • Tilføj links: Tryk påTryk på farvehjulet for at vælge en brugerdefineret farve Tilføj for at tilføje et nyt link og derefter udfylde linkets navn og URL. Tilføj så mange links, som du vil.
    • Skift farve og skrifttypefarve: Tryk på Farve .
      Rediger skrifttyper og tekstfeltfarver i Android
      I den viste menu kan du ændre farven på linkbokse ved at trykke på BAGGRUND . For at ændre skrifttypens farve skal du trykke på TEXT . Vælg fra farvepaletten, eller tryk påTryk på farvehjulet for at vælge en brugerdefineret farve farvehjulet til højre for brugertilpassede farver.
    • Skift baggrundsfarve for linksfelt: Tryk på Baggrund .
      Rediger baggrunden for links i Android
      I den menu, der vises, skal du trykke på FARVE . Vælg fra farvepaletten, eller tryk påTryk på farvehjulet for at vælge en brugerdefineret farve farvehjulet til højre for brugertilpassede farver.
    • Slet links eller skift linkrækkefølge: Tryk på Rediger for at slette links eller ændre den rækkefølge, de vises i.
      Slet eller omarranger links i Android

Du fjerner et link ved at trykke påTryk på Slet for at fjerne et link Slet , og bekræft derefter ved at trykke på Slet .

For at flytte et link til en ny position skal du trykke på og holde nedeTryk på Vælg for at flytte et link Vælg og træk derefter laget op eller ned.

Tryk på X i øverste venstre hjørne for at vende tilbage til skærmen Links.
      Rediger baggrunden for links i Android

1. Når du er tilfreds med dine ændringer, skal du trykke påTryk på Udgiv for at anvende alle dine ændringer på dit site Udgiv i øverste højre hjørne. Dit opdaterede site vil være synligt med det samme.