Opdater loginoplysninger for et WP Premium -supportsite

Hvis du har ændret FTP- eller WordPress -loginoplysningerne for et site eller ændret hostingkontoen for et site ved hjælp af WP Premium Support, kan du lade vores udviklere vide det ved at bruge produktets dashboard.

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og åbn WP Premium Support -dashboardet ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Vælg dit site i rullemenuen
  3. Klik på knappen Indstillinger ud for rullemenuen til hjemmesiden
  4. Klik på Rediger i afsnittene Generelt, FTP eller WordPress
  5. Vælg den nye hostingkonto, eller indtast de nye loginoplysninger
  6. Klik på Gem

Bemærk: Hvis du modtager en fejlmeddelelse, skal du muligvis finde dine FTP -indstillinger eller nulstille din WordPress -adgangskode .

WP Premium Support -udviklerne kan nu få adgang til dit site for at fuldføre enhver af dine serviceanmodninger.

Flere oplysninger: