Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange i Mail (Windows)

Hvis du i øjeblikket bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, skal du skifte den til en Exchange -konto. Dette sikrer, at dine data (inklusive mail, kontaktpersoner og kalendere) forbliver forbundet med din e -mail og kan gendannes fra serveren. Med Exchange får du desuden sikker, hurtig og mere pålidelig e -mail.

1. Fra menuen Start skal du åbne Mail .
    Mailapp -ikon, der viser den åbne blå mappe
  2. VælgIndstillinger Gear Indstillinger og derefter Administrer konti .
  3. Vælg Tilføj konto .
  4. Vælg Office 365 .
    Outlook.com, Office 365 og Google ikoner
  5. Indtast din e -mailadresse, og vælg Næste .
  6. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge Arbejds- eller skolekonto og Fortsæt .
    Arbejds- eller skolekonto over knappen Fortsæt
  7. Indtast din adgangskode, og vælg Log ind .
  8. Bemærk: Hvis du ser, at der gik noget galt , efter du har forsøgt at logge på, skal du vælge Avanceret . Indtast derefter følgende:

Brugernavn : Din e -mailadresse.
    Domæne : Navnet efter @.
    Server : outlook.office365.com
    Kontonavn : Dette er kun synligt for dig og kan hjælpe med at identificere kontoen.

Bemærk: Hvis du har glemt din adgangskode til e -mail, kan du her nulstille den .

9. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  10. Du skal muligvis vælge, om du ønsker, at Windows skal huske din konto, eller om du kun vil logge på Mail -appen.
  11. Du får vist bekræftelsen, når din konto er konfigureret. Vælg Færdig for at lukke vinduet. Din Exchange -konto vil blive tilføjet under dine eksisterende konti.
  12. Sørg for, at alle dine data er på den nye Exchange -konto, og hvis der mangler noget, skal du beholde begge konti, indtil du har gendannet dine manglende data . Hvis alt ser godt ud, er du klar til at slette POP/IMAP -kontoen. Under Administrer konti skal du vælge POP/IMAP -konto.
  13. Vælg Slet konto , og derefter Slet for at bekræfte.
    Slet konto

Alle færdige! Din e -mail er konfigureret på Exchange -serveren.