Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange i Outlook (Windows)

Opret en ny Outlook -profil, og skift din Microsoft 365 -konto fra IMAP- eller POP- til Exchange -indstillinger.

Hvis du bruger IMAP, skal du eksportere dine kalendere eller kontaktpersoner, så dine data forbliver forbundet med din e -mail og kan gendannes. Din e -mail og mapper er allerede synkroniseret med serveren og skal ikke eksporteres. Hvis du bruger POP, behøver du ikke at eksportere og kan springe til trin 2: Opret en ny Outlook -profil .

Trin 1: Eksportér kalender eller kontaktpersoner

1. Åbn Outlook .
  2. Gå til dinKalender -knap Kalender for at eksportere din kalender ellerKnap til kontaktpersoner Kontaktpersoner for at eksportere dine kontaktpersoner.
  3. Vælg Filer øverst til venstre.
    Fil -menu fra Kontakter
  4. Vælg Åbn & Eksportér > Import/eksport .
    Åbn og eksportér i panelet til venstre og knappen Importér/eksportér
  5. Vælg Eksportér til en fil > Næste .
    Under Vælg en handling, der skal udføres, skal du eksportere til en filindstilling
  6. Vælg Outlook -datafil (.pst) > Næste .
  7. Under din e -mailkonto vælges din Kalender eller dine Kontakter. Sørg for, at afkrydsningsfeltet ud for Medtag undermapper også er markeret, og vælg derefter Næste .
    Markér afkrydsningsfeltet ud for Inkluder undermapper over knappen næste
  8. Bemærk: Du kan kun eksportere én type ad gangen, så du skal gentage disse trin for at eksportere både kontaktpersoner og kalendere.

9. Vælg Gennemse .
  10. Vælg, hvor du vil gemme sikkerhedskopifilen, rediger filnavnet, og vælg derefter OK .
  11. Vælg Afslut .
  12. Du har mulighed for at beskytte sikkerhedskopien med en adgangskode. Hvis du vil springe dette over, skal du vælge OK .

Gentag disse trin, så du har sikkerhedskopieret både dine kontaktpersoner og din kalender. Du er så klar til at oprette en ny Outlook -profil.

Trin 2: Opret en ny Outlook -profil

Download Outlook Setup Assistant for automatisk at oprette en ny profil.

Trin 3: Importér kalender eller kontaktpersoner

1. Åbn Outlook .
  2. Gå til dinKalender -knap Kalender for at importere din kalender ellerKnap til kontaktpersoner Kontaktpersoner for at importere dine kontaktpersoner.
  3. Gå til Filer øverst til venstre.
    Menuen Filer til venstre for menuen Hjem
  4. Vælg Åbn & Eksportér > Import/eksport .
    Åbn og eksportér i panelet til venstre og knappen Importér/eksportér
  5. Vælg Importér fra et andet program eller en anden fil > Næste .
    Under Vælg en handling, du vil udføre, Importér fra et andet program eller en anden filindstilling
  6. Vælg Outlook-datafil (.pst) > Næste.
  7. Vælg Gennemse , find og vælg din sikkerhedskopi, og vælg Åbn . Vælg derefter Næste .
  8. Vælg Outlook -datafil, og vælg derefter din kalender eller dine kontaktpersoner . Vælg Importér elementer til den aktuelle mappe , og vælg derefter Udfør .
    Under Vælg en handling, du vil udføre, Importér fra et andet program eller en anden filindstilling

Gentag disse trin, indtil du har importeret både dine kontaktpersoner og din kalender. Dine data er nu på Exchange -serveren!

Bemærk: Hvis du havde flere e -mailkonti i Outlook, skal du tilføje dem igen. Vælg Filer > Tilføj konto, og følg de viste instruktioner.