Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange i Samsung Email (Android)

Hvis du bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, er dine data (herunder e -mail, kontaktpersoner og kalendere) muligvis ikke forbundet til din e -mail og kan gå tabt, hvis du sletter den konto. Skift din POP- eller IMAP -konto til Exchange for at forhindre tab af data og for at få den mest sikre, hurtige og pålidelige e -mail.

1. Åbn din Androids e-mailapp.
    Hvid kuvert på rød baggrund med teksten E-mail nedenunder
  2. Tryk påTre vandrette linjer stablet på hinanden Menu > Indstillinger .
  3. Hvis du er klar til at fjerne din POP/IMAP -konto, skal du trykke på din e -mailadresse, Fjern og derefter Fjern for at bekræfte.
  4. For at tilføje din Exchange -konto skal du stadig i Indstillinger trykke på Tilføj konto .
  5. Tryk på Office 365.
    Skærm med mulige e-mailklienter inkl. Office 365 med rød firkant
  6. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse, og tryk på Næste.
    Microsoft-login
  7. Indtast din Microsoft 365- e-mail og adgangskode, og tryk på Log på. Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.
    Indtast e-mailadgangskode, og log på
  8. Bemærk: Hvis du har glemt din adgangskode til e -mail, kan du her nulstille den .

9. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  10. Bemærk: Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

Brugernavn: Din Microsoft 365-e-mailadresse
    Adgangskode: Adgangskode til din Microsoft 365-e-mailadresse
    Server: outlook.office365.com
    Domæne\brugernavn: \[Microsoft 365 email adresse] (eksempel: \owner@coolexample.com)

11. Giv Samsung Email adgang til din e-mailkonto. Markér afkrydsningsfeltet ud for Giv samtykke på vegne af din organisation, og tryk på Acceptér.
    Markér afkrydsningsfeltet og acceptér
  12. E-mailappen kontrollerer automatisk dine indstillinger. Under Manuel opsætning, tryk på Færdig. Du kan til enhver tid vende tilbage og redigere disse indstillinger.
    Manuel opsætning og Færdig-knap
  13. Rediger dit Kontonavn, og tryk på Færdig. Dette navn er synligt for modtagerne, når du sender e-mails, så måske ønsker du at bruge dit virksomhedsnavn her.
    Indtast navn, og tryk på Færdig

Din e -mail er nu konfigureret som en Exchange -konto!