Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange in Mail (iOS)

Hvis du bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, er dine data (herunder e -mail, kontaktpersoner og kalendere) muligvis ikke forbundet til din e -mail og kan gå tabt, hvis du sletter den konto. Skift din POP- eller IMAP -konto til Exchange for at forhindre tab af data og for at få den mest sikre, hurtige og pålidelige e -mail.

1. Åbn din iPhone eller iPads Indstillinger .
  2. For at tilføje din Exchange -konto skal du trykke på Mail og derefter Konti .
    I Mail skal du trykke på Konti
  3. Tryk på Tilføj konto.
    Tryk på Konti under Mail
  4. Tryk på Microsoft Exchange.
    Tryk på Microsoft Exchange i menuen
  5. Angiv din E-mailadresse og en kort Beskrivelse (f.eks. dit firmanavn eller typen af e-mail), og tryk derefter på Næste.
    Angiv e-mail og virksomhedsbeskrivelse, og tryk på Næste
  6. Tryk på Log ind for at bekræfte ,at du vil bruge din Microsoft Exchange-konto.
    Tryk på Log ind for at logge på din Exchange-konto
  7. Angiv din Adgangskode, og tryk på Log ind. (Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.)
    Indtast e-mailadgangskode, og log på

Bemærk: Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, kan du blive bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

E-mail: Din Microsoft 365adresse
    Adgangskode: Adgangskode til din Microsoft 365-mailadresse
    Server: outlook.office365.com (dette er et krav)
    Domæne: Dette kan være tomt
    Brugernavn: Din Microsoft 365-mailadresse

Bemærk: Hvis du har glemt din adgangskode til e -mail, kan du her nulstille den .

8. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  9. Tryk på Næste. Du kan blive bedt om at vælge Giv samtykke på vegne af din organisation. Det gør Microsoft 365 og appen Mail i stand til at arbejde sammen. Tryk på Accepter.
  10. Tryk på Gem. Du kan altid vende tilbage og opdatere indstillingerne her.
    Gennemse indstillingerne, og tryk på Gem
  11. Hvis du er klar til at fjerne din POP/IMAP -konto, skal du stadig i Konti , trykke på e -mailkontoen, derefter Slet konto og derefter Slet fra min iPhone .

Din e -mail er nu konfigureret som en Exchange -konto!