Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange in Mail (Mac)

Hvis du i øjeblikket bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, skal du skifte den til en Exchange -konto. Brug af en Exchange -konto sikrer, at dine data (inklusive mail, kontakter og kalendere) forbliver forbundet med din e -mail og kan gendannes fra serveren.

Trin 1: Flyt dine data

1. Åbn Mail .
  2. Fra menulinjen skal du vælge Mail > Indstillinger .
    vælg mail, og vælg derefter indstillinger
  3. Vælg Konti .
  4. Vælg + (plus) > Microsoft Exchange > Fortsæt .
    vælg plus, Microsoft Exchange, og vælg derefter Fortsæt
  5. Indtast dit navn og din e -mailadresse , og vælg Log ind .
  6. Vælg Log ind igen for at lade Microsoft finde dine kontooplysninger.
  7. Indtast din adgangskode til e -mail, og vælg derefter Log ind (Du skal muligvis vælge din kontotype som Arbejde eller skole , ikke Personlig , for at fortsætte).
  8. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  9. Appen anmoder om tilladelse til din konto. Vælg Accepter .
  10. Vælg Færdig for at bekræfte de apps, du vil bruge med denne konto.

Din e -mailkonto er nu tilføjet.

Påkrævet: Inden du sletter eller deaktiverer din POP- eller IMAP -konto, skal du sammenligne den med din nye Exchange -konto for at sikre, at alle dine e -mails, mapper, kalendere, kontaktpersoner og andre data er til stede. Hvis der mangler noget, kan du trække og slippe elementet fra din POP- eller IMAP -konto til din Exchange -konto.

Trin 2: Deaktiver eller slet din POP- eller IMAP -konto

Når Exchange er tilføjet, og ingen data mangler, skal du deaktivere eller slette din POP- eller IMAP -konto.

Advarsel: Hvis du vil slette din konto, skal du sørge for at have alle dine data på din nye Exchange -konto, før du fortsætter. Når du har slettet din konto, kan dine data ikke gendannes.
  1. Fra menulinjen skal du vælge Mail > Indstillinger .
    vælg mail, og vælg derefter indstillinger
  2. Vælg Konti .
  3. Vælg din POP- eller IMAP -konto, og vælg derefter, om du vil deaktivere eller slette din konto.
    • Deaktiver din konto : Under Kontooplysninger skal du fjerne markeringen i feltet ud for Aktivér denne konto .
      fjern markeringen i feltet for at aktivere denne konto
    • Slet din konto : Vælg (minus), og vælg derefter OK for at bekræfte, at du vil slette kontoen. Når din konto er slettet, kan din e -mail, kontaktpersoner og kalender ikke gendannes.
      vælg minus -symbolet under den konto, du vil fjerne

Når du lukker kontovinduet, vises din Exchange -konto kun i Mail.