Opdater min ShipEngine -konto

ShipEngine er en praktisk måde at gennemføre ordrer på i din webshop. Når du har konfigureret din ShipEngine -konto , kan du tilføje penge og opdatere dine ShipEngine -kontoindstillinger direkte via dit Websites + Marketing -dashboard.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit dashboard vælger du Commerce og derefter forsendelsesmetoder .
  4. Vælg fanen Fragtmærkater .
  5. Vælg Administrer ShipEngine -konto .
  6. Her kan du opdatere din betalingsmetode, tilføje penge til din konto, konfigurere eller justere din automatiske finansiering og vælge dine foretrukne rederier.
    Bemærk: Tilføjede penge vises som transaktioner fra Stamps.com på din faktureringsoversigt.
  7. Vælg Tilbage for at gå tilbage til dit Websites + Marketing Dashboard .