Opdatér sikkert plugins på mine hjemmesider

I Pro-hjemmesider kan du bruge værktøjet Safe Update til at opdatere plugins og fortryde ændringerne med det samme, hvis der går noget galt.

Du skal aktivere Premium-sikkerhedskopier for at bruge denne funktion.

1. Log ind på din Pro-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Pro Kunder, og vælg Pro-hjemmesider.
  3. Klik på Oversigt i venstre sidepanel.
  4. Vælg plugins i afsnittet Opdateringer ved at markere feltet til venstre og derefter klikke på Safe Update.
  5. Vælg Jeg ønsker at udføre en visuel sammenligning for at oprette et screenshot af hjemmesider før og efter opdateringen, og klik derefter på Safe Update.
  6. Klik på Sammenlign i meddelelsen øverst til højre for at sammenligne hjemmesiden før og efter opdateringen.
  7. Hvis hjemmesiden ikke er den samme efter opdateringen, skal du klikke på Gendan.

Hvis du vil opdatere alle plugins, temaer og WordPress-kernen med det samme, skal du pege på Opdater alle i øverste højre hjørne og derefter klikke på Safe Update.