Opdater WooCommerce -betalingsmetoder

Fra WordPress -dashboardet kan du ændre, tilføje eller deaktivere betalingsmetoderne for din WooCommerce -butik.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på WooCommerce , som udvides og giver yderligere muligheder.
  3. Klik på Indstillinger i den udvidede WooCommerce -menu.
  4. Klik på fanen Betalinger nær toppen af siden.
  5. Rul ned til afsnittet Betalingsmetoder .
  6. Fra denne side kan du udføre følgende:
    • Slå en betalingsmetode til eller fra ved at slå den til i kolonnen Aktiveret.
    • Konfigurer en ny betalingsmetode ved hjælp af knappen Konfigurer i kolonnen til højre.
    • Opdater indstillingerne for en af dine nuværende betalingsmetoder ved at klikke på knappen Administrer i kolonnen til højre.
  7. Klik på den blå knap Gem ændringer i bunden af siden, når du har foretaget nogen ændringer.